Дантес і Кацуріна опинилися в РАГСі, але отримали "відмову". ВІДЕО

12 жовтня 2023, 11:00

Співак Володимир Дантес та дизайнерка Даша Кацуріна нарешті дісталися РАГСу, але зробили це (поки) на знімальному майданчику стрічки "Шлюбна (не)рівність в Україні" на підтримку ЛГБТ-спільнот.

У документальному фільмі показано віддзеркалену реальність, де для гетеросексуальних пар вводиться заборона на укладання шлюбу.

Дантес і Кацуріна зіграли пару, яка довго наважувалася відкрити двері РАГСу і укласти шлюб, однак отримала відмову.

Володимир і Даша опинилися на місці ЛГБТ-пар, яких, на жаль, досі не серйозно сприймають в українському суспільстві

Володимир і Даша опинилися на місці ЛГБТ-пар, яких, на жаль, досі не серйозно сприймають в українському суспільстві


"Цей фільм – маніфест та звернення до суспільства з бажанням пояснити, що сотні тисяч українців відчувають, коли розуміють, що не мають права офіційно одружитися зі своїми коханими людьми.

ЛГБТК+ можуть захищати країну, можуть працювати на будь-яких посадах, можуть робити будь-що для цієї країни. А офіційно бути в шлюбі не можуть. І це дуже дивно для мене", - прокоментував Дантес.

"Я не розумію, як стать може впливати на рішення людини оформити свої стосунки офіційно. Чому ми можемо з тобою, а наші друзі не можуть?", - зазначила Кацуріна у фільмі.

Однак парі було відмовлено в укладанні шлюбу

Однак парі було відмовлено в укладанні шлюбу

Не всі зірки українського шоубізнесу підтримують одностатеві (і не тільки) шлюби. Нешодавно співак Олег Скрипка заявив, що ЛГБТ і фемінізм заважають людству "розпліднюватися".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів