"Не розповідайте, як вам складно": Дантес пояснив, чому Кацуріна повернулася в Україну, та висловився про тих, хто виїхав

20 листопада 2023, 11:30

Співак Володимир Дантес розказав, чому його дівчина, дизайнерка Даша Кацуріна повернулася з Польщі в Україну.

В шоу Олени Кравець "Дім" він також зізнався, що думає про українців, які поїхали з країни на початку війни і досі не верталися.

На початку жовтня Кацуріна разом з дітьми повернулася в Україну.

"Дуже важко бути на відстані, бо в кожного з нас несеться життя по-різному – різні теми, різні переживання", – прокоментував він.


скрін з відео

Як пояснив Дантес, він стримує себе, щоб не стати жорстким стосовно українців, які після повномасштабного вторгнення покинули країну і досі не повернулися.

"Всім боляче. Я хочу розуміти й нагадую собі, що той, хто не у країні, хоче бути у країні. Мені так хочеться думати. Але в нас різні проблеми, ми перестаємо розуміти одне одного. Коли ми перестаємо розуміти, ми втрачаємо зв'язок, перестаємо бути близькими.

Це рішення для Даші, насправді, воно було дуже легким. Вона казала: "Давай жити разом". Мені як людині, яка теж, як і Даша, повинна брати відповідальність, це було важко, бо коли вона в Польщі з дітьми – ну супер, вони в безпеці. І неважливо – вибухи, не вибухи, нормально, я до цього звик", – пояснив співак.

Сам Володимир не заперечує, що, можливо, колись махне рукою на кар'єру в Україні і оселиться в Польщі...

Сам Володимир не заперечує, що, можливо, колись махне рукою на кар'єру в Україні і оселиться в Польщі...

Володимир вважає, що родина має переживати всі труднощі разом.

"Якщо ви вже підписалися на те, що ви родина, ну, можна пожити якийсь час нарізно, але навіщо це життя, якщо ви не переживаєте все разом? Беріть відповідальність. Важко брати відповідальність за дітей.

Так, тут війна, так, зі мною багато хто не погодиться, але моя позиція наразі така – якщо ви перебуваєте за кордоном, це круто (що ви зберігаєте життя, будуєте нове покоління, яке повернеться після війни), але, будь ласка, не розповідайте, як вам складно там, як би складно не було, бо ви не розумієте, як складно тут і як важко тримати всі ці емоції і злобу на тих, хто там. Будьте трошечки ввічливими. Хочу сказати всім, що краще жити у війні разом із родиною, ніж жити нарізно", - запевнив він.

Співак не розуміє українців, які не сумують за батьківщиною і жодного разу не навідалися сюди з-за кордону

Співак не розуміє українців, які не сумують за батьківщиною і жодного разу не навідалися сюди з-за кордону

"Для мене важливо, щоб кожна людина, яка зараз поїхала у безпеку, раз на декілька місяців приїжджала сюди. Не в Київ. У Львів, Чернівці. Куди завгодно. Це повітря інше... Романтика...", - зазначив співак.

Нагадаємо, у листопаді Дантес і Кацуріна переїхали у новий будинок під Києвом. Нещодавно Даша проводила румтур нової оселі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів