"Цьом усім, хто розуміє різницю": Клопотенко прояснив, як правильно його називати

9 травня, 14:30

Шефкухар та ресторатор Євген Клопотенко, він же – амбасадор українського борщу, відповідально ставиться не лише до своєї роботи, але і неймінгу, зокрема, самого себе.

Це питання він лаконічно прояснив у своєму Instagram.

"Я – Євген. Не Женя. Цьом усім, хто розуміє різницю", – написав Клопотенко, вочевидь, маючи на увазі, що другий варіант його імені – російськомовний.

Ресторатор пояснив, як треба його називати

Ресторатор пояснив, як треба його називати


До речі, Євген, який входить до числа найзавидніших холостяків України, нещодавно привідкрив завісу своїх заробітків. Зокрема, сума, яку він отримує на рік від реклами, функціонування сайту тощо є шестизначною.

Нагадаємо, раніше Євген зізнавався, яка страва в нього не виходить.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів