Євробачення 2024: Україну посунули з перших місць у рейтингу букмекерів

31 березня, 14:36

Україну вперше змістили з лідерських позицій у рейтингу букмекерів, які роблять прогнози на переможців "Євробачення 2024". Нашій країні пророкують четверте місце, однак є ймовірність опуститися ще нижче.

Про це свідчить оновлений рейтинг.

Першу сходинку наразі займає Хорватія - представнику від країни Baby Lasagna з танцювальним треком "Rim Tim Tagi Dim" дають 17% шансів на перемогу.


Наступним йде співак з Швейцарії Nemo з композицією "The Code". Він посів друге місце у рейтингу та має 14%.

На третій позиції Україну витіснила Італія. Angelina Mango з піснею "La noia" букмекери дають теж 14% шансів на перемогу.

Відповідно четверте місце в рейтингу зараз займають представниці від нашої країни, дует alyona alyona і Jerry Heil з треком "Teresa & Maria" мають тільки 10%.

Втім, цілком ймовірно, що Україна може пересунутися на п'яту позицію, яку наразі займають Нідерланди. Річ у тім, що представнику від цієї країни Joost Klein теж дають 10% на перемогу.

Скріншот рейтингу букмекерів

Нагадаємо, цьогоріч Національний відбір на "Євробачення 2024" проходив з технічними збоями: глядачі не могли проголосувати за свого кандидата через поламки у застосунку "Дія". Тож вперше переможця оголосили наступного дня, тобто голосування тривало близько доби.

Як відомо, Євробачення-2024 пройде у Швеції, в Мальме. Перший і другий півфінали відбудуться 7 та 9 травня (Україна виступатиме у першому півфіналі Євробачення), а грандфінал — 11 травня.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів