"Моє все": 53-річний Горбунов замилував пустощами з синами. ФОТО

20 грудня 2023, 15:30

Телеведучий Юрій Горбунов присвятив ніжний допис своїм із Катериною Осадчою двом синам: Іванові та Данилу.

Він розказав та показав, як проводить час із малечею (і це не лише стрибки на дивані).

Івану 6 років, а Данилові 2,5

Івану 6 років, а Данилові 2,5

"Іван і Данило — моє все! І хоча ми максимально різні хлопці за віком і смаками, але наше дозвілля різноманітне та цікаве!", - поділився 53-річний Юра.


"Іван, мій старший, справжній енергетик! Рухливий, винахідлий. Ми з Катьою інколи не встигаємо за ним, через таку емоційність. Сидіти на місці для нього — справжнє випробування, але коли береться за малювання, це момент у якому домівка перестає ходити ходуном і всі видихають. До того ж, виходить у нього справді чудово!", - похвалився він.

Старший син Юрія та Катерини - енергетик

Старший син Юрія та Катерини - "енергетик"

Як розказав Горбунов, оскільки взимку велосипеди ти тимчасово відійшли на другий план, імпровізованим місцем для ігор із хлопцями став його автомобіль.




"А ще у нас є такий класний ритуал — читання дитячих книжок. Пам’ятаю, як із задоволенням розказував їм казки, уявляючи нові епізоди, адже Іван завжди виходив на мене з фразою "Тато, ти вже це казав!". Тому, доводилося вигадувати і побільше", - зазначив телеведучий.

Днями хлопці з мамою прикрасили ялинку

Днями хлопці з мамою прикрасили ялинку

"Данило захоплюється тим, що написано в книжках. Але момент, коли лисичка з’їдає колобка, для нього справжнє емоційне випробування. Хоча його реакція на обіцянку колобка заспівати пісеньку дуже смішна — він повертає до тебе голову і каже "Ану!", - розповів Юрій.

Він закликав підписників ділитися своїми лайфхаками - чим зайняти дітей, щоби в домі було тихо.

Нагадаємо, Горбунов розповідав, як змінився завдяки батьківству.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів