Шоумен Ткач розказав про доньку-жартівницю та на чому тримаються їхні з дружиною стосунки

22 січня, 14:30

Шоумен та гуморист Юрій Ткач розповів, хто у їхній сім’ї головний з гумору.

За лаштунками зйомок для Нового каналу Юрій розказав про свою 9-річну доньку-жартівницю Лізу.

За словами батька, дівчинка дуже схожа на зіркового татуся не лише зовні, а й характером. Хоча Ткач каже, що почуття гумору доньки – не на 100% його.

фото пресслужби

"У нашій сім'ї "розриває" мала Лізі. Останнім часом у неї з'явилися свої фішечки в жартах і прокинулась особлива гумористична жилка. Напевно, це від дружини, бо в нас головний гуморист вона.

Від Віки (дружина Юрія Ткача – ред.) донька схватила максимум, і я ще трохи піддав", – зазначив комік.

"Лізі постійно у гарному настрої, щодня "гонить" та приколюється з нас. Чесно кажучи, під час повномасштабної війни дітям важко зберігати спокійний стан та безпосередність.

Але я дивлюся на доньку й розумію, що в неї все гаразд. Лізі – відкрита та щира. Ми її ніяк не закриваємо й не обмежуємо. А якщо вона робить щось не так, то просто спокійно розмовляємо, а не сваримо", - розказав він.

Ткач переконаний, що один з китів, на яких тримаються хороші сімейні стосунки, – це гумор.

"Будь-які складні моменти чи ситуації, з якими стикаєшся, можна пережити з гумором у душі та серці. Там, де є жарти, немає негативу. Гумор стабілізує стосунки та повертає почуття.

Особливо зараз, під час війни, коли стало значно більше стресу, гумор необхідний", - підбив підсумки Ткач.

Стосунки Юрія з дружиною тримаються здебільшого на гуморі (за словами самого ж шоумена)
Стосунки Юрія з дружиною тримаються здебільшого на гуморі (за словами самого ж шоумена)
фото з instagram

"Ми не повинні забувати жартувати! Наш ворог робить усе, щоб вбити позитив, який є у ДНК українців. Але я скажу, що це в них ніколи не вийде! Ми будемо сміятись і не будемо стояти на колінах. Їх це бісить, ми відчуваємо.

Ну, і нагадаю: подивіться на наших захисників і захисниць. Як вони жартують, які ролики в TikTok знімають...", - закликав гуморист.

Нагадаємо, минулого року Ткач зізнався, що його заробіток впав приблизно у 5 разів після початку повномасштабної війни, а також розповів, скільки наразі заробляє.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів