"Визнаю це ганебним": комік Юрій Ткач прокоментував роботу на весіллі співорганізатора київських вечірок, де кривдили дівчат

22 жовтня 2023, 17:39

Комік та шоумен Юрій Ткач, вперше висловився про роботу на весіллі скандального блогера Олега Захарова, який є співорганізатором "п'яних вечірок" у Києві, де споювали та кривдили дівчат.

Він назвав це ганебним та пообіцяв передати військовим "мавіка" та старлінк, які купив за гонорар.

Ткач заявив, що не знав, що Захаров є співорганізатором вечірок, на яких кривдили дівчат.

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу тільки зі вчорашніх публікацій", - написав Ткач.


Ткач обіймається з горе-блогером Олегом Захаровим

Ткач обіймається з горе-блогером Олегом Захаровим

Скріншот з Facebook Андрія Лохматова

З його слів, приймаючи комерційні замовлення, вони з дружиною (вона його менеджерка, - ред.), першочергово запитують, чи замовники дотичні до політики та про позицію щодо війни, яку веде РФ проти України.

"При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація — не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися", - додав Ткач.

Він каже, що визнає ситуацію ганебною та готовий прийняти всі наслідки.

"Визнаю цю ситуацію ганебною!! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться. Щодо гонорару за це весілля — вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. ", - пише комік.

Олег Захаров у суді

Олег Захаров у суді

Фото з соцмереж

Ткач додає, що всі гроші, які йому заплатили на цьому весіллі, підуть на інші добрі справи і пообіцяв показати результати.

"Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи. Бо питань залишилося багато", - сказав шоумен.

Скріншот з Instagram Юрія Ткача

Нагадаємо, Олег Захаров підозрюється у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди.

Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу у розмірі 402 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів