Зеленська, Єфросиніна, Монатік та Мірошниченко у День ментального здоров'я закликали не закриватися зі страхами наодинці. ВІДЕО

10 жовтня 2023, 11:00

10-го жовтня у Всесвітній день ментального здоров'я перша леді Олена Зеленська разом із зірками шоубізнесу та блогерами звернулася до українців у відео й закликала не мовчати про свої страхи та психологічні проблеми.

Марія Єфросиніна, Дмитро Монатік, Даша Квіткова, Тімур Мірошниченко, Катя Сільченко, Саша Заріцька, Влад Шевченко та Єгор Гордєєв долучилися до ініціативи.

"Понад півтора року українці живуть в умовах щоденного стресу: багато болю, багато втрат. Та хоч би які випробування нам випадали, ми проходимо їх гідно та плекаємо в них нашу стійкість. Адже розуміємо, що правда на нашому боці й ми маємо перемогти зло. І це ми можемо зробити лише разом", - йдеться в описанні відео.

Олена Зеленська закликає не мовчати про свій біль і страхи

Олена Зеленська закликає не мовчати про свій біль і страхи


"Війна та її наслідки - дуже важкий тягар, який під силу не кожному. Ніхто в цих умовах не має лишатися наодинці зі своїм тягарем. Не можна дати йому зламати себе, а отже, не можна мовчати, коли бракує сил. Просіть про допомогу. Пропонуйте допомогу. Ми мусимо жити, тож мусимо говорити одне з одним.

Всесвітній день ментального здоров’я – іще один привід нагадати, як важливо чесно відповісти собі на питання "Ти як?", поставити його друзям, близьким, простягнути руку допомоги. Ми закликаємо не мовчати, не закриватися наодинці зі своїми страхами й випробуваннями, не дати тягарям, які приносить війна, нас зламати", - звернулися зірки.

Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна у День ментального здоров'я просять українців говорити про тягар, накладений війною

Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна у День ментального здоров'я просять українців говорити про тягар, накладений війною

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів