"Не шукайте скандалу там, де його нема": Жадан і Соловій висловилися щодо свого резонансного кліпу

24 жовтня 2023, 09:25

Письменник і музикант Сергій Жадан та співачка Христина Соловій нарешті прокоментували свій скандальний кліп "Серце", знятий у церкві.

Виконавці закликали не шукати скандал там, де його нема, а краще більше уваги звертати на українське мистецтво і попкультуру.

"Друзі, поза тим, наш кліп "Серце" має перші 500 000 переглядів. Дякуємо вам усім за увагу та причетність. І хочу сказати таку річ. Дехто, не надто сумлінний, поширює інформацію про те, що наша команда ввела Церкву в оману і "поміняла сценарій кліпу". Це - неправда", - написав Жадан у Facebook.

"Текст нашої заявки є в мережі, його можна легко знайти. Ми хотіли зняти в церкві музикантів, які виконують пісню. Саме це ми і зняли. Інших домовленостей у нас не було. Інформація про згадування військових, про міську чи обласну адміністрації та масонську змову - неправда. Користуйтесь, будь ласка, першоджерелами, читайте не лише заголовки, і не шукайте скандалу там, де його немає. Як говорила відома співачка Лана Дель Рей, любові стане на всіх", - зазначив Сергій.


Соловій, у свою чергу, записала звернення та виклала його у сторіс свого Instagram.

"Хочу звернутися до хейтерів нашої нової відеороботи із Сергієм "Серце". Ви б краще занурювалися більше й глибше в українське мистецтво, українську попкультуру. А вона у нас дуже глибока, і там дуже багато цікавих речей для вашого усвідомлення і прийняття.

Бо якби ви більше розуміли і глибше відчували, можливо, цієї огиди та жовчі менше було б зараз у нашому медіапросторі. Мене це точно не торкається, я вам гарантую. Мені, як солов'ю", - заявила співачка.

Христина налаштована позитивно та запевняє, що хейт її не зачіпає

Христина налаштована позитивно та запевняє, що хейт її не зачіпає

Нагадаємо, у день прем'єри кліпу представники храму, в якому знімали відео, звернулися до артистів з проханням його видалити. Вони побачили в кліпі Жадана і Соловій "антихристиянські цінності".

Певно, передбачаючи подібну реакцію, Сергій з Христиною в інтерв'ю, записаному до виходу кліпу, заявили, що в їхній роботі нема ніякого святотатства.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів