Гросу в новому кліпі вийшла заміж та заінтригувала коментарем про власне весілля

15 березня, 12:15

Співачка Аліна Гросу днями шокувала фанів натяком на своє заміжжя. Зірка поділилася святковим відео у весільній сукні, проте не дала чіткої відповіді, чи справді пішла до вівтаря.

А тепер Гросу таки розставила всі крапки над "і". Співачка презентувала кліп на нову пісню і оприлюдненні днями весільні кадри були саме звідти.

Гросу у кліпі не показала обличчя новоспеченного чоловіка

Гросу у кліпі не показала обличчя "новоспеченного чоловіка"

фото пресслужби Аліни Гросу
Аліна ще кілька днів тому запостила кадри з кліпу, що начебто натякали на її заміжжя
Аліна ще кілька днів тому запостила кадри з кліпу, що начебто натякали на її заміжжя
фото пресслужби співачки

Композицію артистка присвятила подружньому життю, що власне і символізують молодята у кліпі. Цікаво, що прямої відповіді, чи пов’язана прем’єра з особистим життям співачки, Гросу відповідає ухильно.

"Чи правда я вийшла заміж або ж це підготовка до заміжжя, чи просто зйомки кліпу, покаже час. Сьогодні я хочу це залишити собі, але вже скоро поділюсь з вами більше. Проте за мене говорять мої пісні", – сказала вона.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, у жовтні 2023-го Аліна вже інтригувала новими на той момент стосунками. Чи той самий це обранець, в руках якого дівчина тоді показалася – невідомо.

Нагадаємо, перший шлюб Гросу не протривав і року. Після казкового весілля з тодішнім бойфрендом у Італії, молодята подали на розлучення, причину якого Аліна озвучила широкому загалу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів