Жінка Каньє Веста хоче зробити його татусем уп'яте — інсайдер

2 березня, 12:36

Дружина американського репера Каньє Веста, австралійська архітекторка Б'янка Сенсорі подумує над народженням дитини від одіозного виконавця. Проте така ідея дуже не подобається батькам жінки.

Про це пише видання Daily Mail.

За словами інсайдера, 46-річний Каньє хоче дитину від Б'янки, про що натякав в одній зі своїх нових пісень. Там йшлося, що "ще одна дитина - моя кінцева мета". А Б'янка, яка стала мачухою для чотирьох дітей репера від бізнесвумен Кім Кардашян, повністю підтримує його бажання й навіть обговорювала це зі своєю родиною.

Фото Getty Images

І якщо раніше батьки Сенсорі, Лео та Олександра, вітали таку ідею своєї 29-річної доньки, то після останніх виходів пари на публіку і їхніх провокаційних заяв змінили свою думку.

"Вони хочуть, щоб у Б'янки були діти, а у них онуки, але аби вони жили у стабільній та люблячій родині. Життя з Каньє зовсім не стабільне", - каже джерело.

Б'янка зі старшою донькою Веста Норт

Б'янка зі старшою донькою Веста Норт

Фото з Instagram

Зокрема цю нестабільність демонструють образи, в яких Б'янка з'являється на публічних заходах. Інсайдер каже, що стиль одягу Сенсорі "оголеної трофейної поні" це надто для її батька.

"Лео щиро хоче посадити перед собою Веста та пояснити йому, якої шкоди він завдає його родині тим, що перетворює його улюблену доньку на комерційний товар. Він хоче запитати його, що б він робив, якби його доньок, Норт чи Чикаго, побачили напівоголеними у вбранні, яке вибрав для них їхній чоловік", - пише видання.

Нагадаємо, згідно з чутками, саме Каньє Вест диктує Б'янці Сенсорі, що потрібно одягати, їсти та говорити на людях.

Крім цього, репер нібито заборонив своїй дружині користуватися соцмережами.

Як відомо, скандальний Вест має чотирьох дітей від реалітізірки Кім Кардашян: 10-річну Норт, 8-річного Сейнт, 6-річну Чикаго та 4-річного Псалм.

До слова, Каньє називає Б'янкою "найкращою мачухою".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів