Дружину Каньє Веста бачили з його 5-річною дочкою від Кардашян на руках. ФОТО

13 грудня 2023, 11:00

Дружина американського репера Каньє Веста Б’янка Сенсорі показалася з молодшою дочкою музиканта, 5-річною Чікаго на руках.

Сенсорі, яка зазвичай епатує всіх довкола своїми шаленими та оголеними луками, цього разу була вдягнена у шкіряний тренч. Жінка відвідала вечірку з нагоди презентації нового музичного альбому чоловіка у Маямі.

Серед присутніх також було двоє старших дітей Каньє від колишньої дружини Кім Кардашян: 10-річна Норт та 8-річний Сейнт. Папараці зазнімкували сімейство, коли ті покидали будівлю.


До речі, того вечора відрізнився вбранням також і сам Каньє Вест. Як пише Page Six, одним зі сценічних образів репера став чорний капюшон, як у терористів Ку-клус-клану.

Репер, до слова, раніше вже шокував зізнанням щодо своєї прихильності до Гітлера

Репер, до слова, раніше вже шокував зізнанням щодо своєї прихильності до Гітлера

скріншот з Instagram

Як відомо, подейкують, що стосунки Каньє та Б’янки останнім часом дуже напружені. В ЗМІ також була інформація, що репер намагається в усьому контролювати свою дружину та має для неї суворий список правил поведінки на людях.

Нагадаємо, днями Каньє та Б’янка показалися на артвиставці в Маямі. Жінка була одягнена у прозорий комбінезон, а груди прикрила іграшковим ведмедем.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів