"Шлюб висів на волосинці": інсайдери пояснили, що не дало Б'янці Сенсорі піти від Каньє Веста

21 лютого, 10:50

Подейкують, скандальний американський репер Каньє Вест та його друга дружина Б'янка Сенсорі на початку року були близькі до розлучення, але таки залишилися разом.

Що сталося і до чого тут гроші, інсайдери розказали Daily Mail.

Так, зі слів джерел, Б'янка та Каньє сильно посварилися перед нью-йоркським івентом 9-го лютого, присвяченим виходу нового альбому артиста, "Vultures". Жінка вимагала, щоби на ньому Вест припнув язика і утримався від публічних антисемітських висловлювань, які дозволяв собі раніше.

Б'янка та Каньє ледь не розлучилися?

Б'янка та Каньє ледь не розлучилися?

Фото Getty Images

"Шлюб Б'янки та Каньє висів на волосинці. Усі люди в її житті хочуть, щоби вона його покинула, і вона про це знає", - зазначив співрозмовник видання.

"Вона розуміє, якої всі думки про її чоловіка - і його останні вибрики змусили її поставити під сумнів усе. Але потім, зненацька, його альбом виявився успішним, і вона знову любляча, обожнююча та підтримуюча дружина", - додав він.

Ця зміна переконала друзів та рідних Сенсорі, що вона залишається в цьому шлюбі з меркантильних міркувань (адже лише реклама на Super Bowl принесла в скарбничку Каньє $19,3 мільйона), але це не зовсім так.

"Зараз у них партнерство, і вона заробила багато грошей завдяки всій роботі, яку виконує для свого чоловіка - як архітекторка його бренду та як модель", - пояснив інсайдер.

Фінансовий успіх (поки що) врятував шлюб парочки

Фінансовий успіх (поки що) врятував шлюб парочки

Фото Getty Images

"Ніхто не сумнівається, що вона кохає його, бо це так і є. Але динаміка їхнього шлюбу, безперечно, дуже покращилася завдяки його альбому та значному припливу багатства завдяки йому", - резюмував він.

До речі, днями сам Вест зізнався, що "перебував за два місяці від оголошення банкрутства" після того, як у 2022-му році його "закенселили" через антисемітські заяви, а Adidas припинила партнерство з Yeezy. Через це артист буцімто втратив 2 мільярди доларів.

Зі слів репера, всі гроші, що в нього ще лишалися, він вклав у "Vultures" та рекламу на Super Bowl - і не прогадав.

Нагадаємо, Каньє та Сенсорі побралися в грудні 2022-го, дуже скоро після того, як артист офіційно розлучився з Кім Кардашян. Подейкують, саме Каньє наполягає на тім, щоби чинна дружина епатувала публіку своїми оголеннями, а ще забороняє їй користуватися соцмережами.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів