Холостяцьке лігво за $20 мільйонів: Аффлек у день народження Лопес придбав собі новий будинок

31 липня, 17:20

Голлівудський актор Бен Аффлек дедалі більше підігріває чутки про розлучення зі співачкою Дженніфер Лопес.

Черговим кроком геть від дружини стала купівля власного житла.

Як пише Page Six, Аффлек придбав будинок у Каліфорнії за близько 20 мільйонів доларів. І це при тому, що їхнє гніздечко із Джей Ло вартістю втричі дорожче все ще ніхто так і не купив.

Бен Аффлек на прем'єрі

Твоє обличчя, коли купив власний дім за 20 мільйонів

фото GETTY IMAGES

Зазначається, що новим помешканням Аффлек потішив себе у день народження благовірної. Як відомо, на святкуванні, тобто помпезній вечірці у стилі серіалу "Бріджертони", його не було.

Нове "холостятське лігво" актора налічує, зокрема, 5 спалень, 6 ванних кімнат, окремі кімнати для сніданку та вечері, сімейна вітальня, кінотеатр із додатковим санвузлом. Також є басейн і окремий будинок для гостей.

Що ж, навряд куплений актором дім – це подарунок дружині на день народження. Вочевидь, після продажу спільного майна подружжя таки планує остаточно розлучитися.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес на парадному хіднику

Бен Аффлек остаточно розриває мости до примирення з Лопес

фото getty images

Нагадаємо, серед причин розбрату у стосунках актора та співачки інсайдери, близькі до пари, називали кілька різних версій. Одна з них – скрутне фінансове становище. Мовляв, Лопес вміє жити на широку ногу, але чорна смуга у кар’єрному плані не дозволяє їй заробляти стільки, скільки вона витрачає.

Крім того, подейкували, що Аффлека дуже дратувала постійна присутність папараці та інтерес ЗМІ до їхніх стосунків. Ба більше, раніше казали, що актор взагалі шкодує про шлюб із артисткою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів