Мішина, Крук, Дімопулос і Квіткова: найспортивніші українські блогерки і їхні лайфхаки

7 листопада 2023, 11:00

Тренд на заняття спортом, незважаючи на популярність бодіпозитиву і прийняття себе в будь-якому тілі і вазі, міцно тримає позиції, а останнім часом навіть посилився.

Адже тренування - це не лише краса та фізичне здоров'я, а і покращення психологічного стану, особливо в умовах повномасштабної війни.

Все більше селебріті і блогерів починають активно займатися спортом і транслювати це на свою аудиторію. Тож ТаблоID вирішив нагадати найспортивніших блогерок вітчизняних соцмереж та дослідити їхні лайфхаки.

САНТА ДІМОПУЛОС


36-річна колишня співачка Санта Дімопулос - одна з небагатьох зіркових блогерок, яка має міцний спортивний бекграунд: у 2011 році екс-"ВІА гра" стала чемпіонкою світу з бодібілдингу та фітнесу.

Кілька років тому Санта виглядала дуже підсушеною

Кілька років тому Санта виглядала дуже підсушеною

На спортивному рахунку Санти також відновлення форми після двох пологів (перші припали на 21 рік, а другі - на 32).

"Я відчула, що готова до спорту через 2,5 місяці (після других пологів - ред.). Починала потроху - старалася багато ходити, робити дихальні вправи. Трохи згодом додала легкі функціональні тренування і далі вже кардіо - це найкращий вид навантажень для мене, коли треба скинути вагу. Я проти жорстких навантажень, все має бути комфортно", - роказувала блогерка про відновлення після народження молодшої доньки.

Після народження доньки блогерка скидала вагу (з 73 до 59 кг)

Після народження доньки блогерка скидала вагу (з 73 до 59 кг)

фото з instagram

Дімопулос за останні 10 років спробувала чимало видів спорту: біг, бокс, танці, заняття з тренером у спортзалі, піталес, йога, розтяжка тощо.

Зараз обов'язковими дисциплінами у графіку блогерки є біг і заняття у спортзалі (з додатковою вагою).

Так виглядає ексспівачка зараз

Так виглядає ексспівачка зараз

Спортсменка ретельно ставиться і до якості свого раціону. У "чорний список", зокрема, потрапили цукор та кондитерські вироби, фастфуд, консерви, ковбасні вироби, напівфабрикати та білий рис.

А от чого вдосталь у раціоні Санти, так це білого м’яса, риби, бобових, яєць, горіхів та зелені. Фрукти колишня співачка теж собі зазвичай дозволяє.

ДАША КВІТКОВА

Не так давно в ряди спортсменів увірвалася і 25-річна блогерка Даша Квіткова.

До вагітності вона важила 52 кілограми при зрості 165 і скаржилася на целюліт. У липні 2021-го блогерка народила сина, після чого поступово почала вводити спорт у своє життя.

Після пологів Даша скинула понад 30 кг і почала активно займатися у спортзалі:

Так вигдялала Квіткова після пологів

Так вигдялала Квіткова після пологів

"В мене була анорексія, в мене були РХП (розлади харчової поведінки - ред.), взгалі, воно дуже часто зустрічається в мене. Просто після народження дитини в мене стало гостре питання мого здоров'я. То спина (я завжди кажу про спину, мені здається, вам всім вже набридло)", - пояснювала Квіткова раптову появу спорту в її житті.

І хоча на початку війни блогерка закинула спорт, зараз її Instagram кожного дня сповнений мотиваційним фотозвітом зі спортзалу.

ВАЛЕРІЯ КРУК

Телеведуча, блогерка і колишня фітнес-модель Валерія Крук також може похизуватися не аматорським підходом до спорту.

На рахунку 44-річної кралі чимало перших і призових місць у Чемпіонатах України з фітнесу.

Таких кубків в колекції Лєри чимало

Таких кубків в колекції Лєри чимало

Кілька років тому блогерка "запустила себе", набравши 7 зайвих кіло, після чого остаточно визначила для себе, що спорт - обов'язова рутина, яка не терпить пауз.

Окрім регулярного відвідування спортзалу Валерія дотримається і режиму харчування. Стоп-ліст зірки складають напівфабрикати, фастфуд, рафінована олія та жирні соуси, смажена їжа, ковбаси, чіпси, хлібобулочні вироби та макарони.

Валерія також не вживає шкідливі солодощі і радить замінити їх на корисну альтернативу, а саме: мед, темний шоколад та продукти з нешкідливими цукрозамінниками.

А ще в спортивному графіку Крук є місце келиху вина, хоча майже 3 роки тому вона влаштовувала собі кількатижневий безалкогольний челендж.

КСЕНІЯ МІШИНА

34-річна акторка Ксенія Мішина пірнула у спорт після початку повномасштабного вторгення, адже через стрес набрала близько 12 кг.

"Я ненавиділа спорт, і це теж психологічна історія. Я ненавиділа, бо не хотіла напружуватися. Але коли ти розумієш навіщо, це вже по-іншому працює", – розповідала Мішина.

Завдяки регулярним заняттям Мішина втратила 9 кг за 4 місяці.

Окрім занять із теренером у залі, Ксенія також займається боксом.

"Коли спорт стає твоїм ідолом… Інструментом для подальших успіхів… Причиною масштабних змін… Стилем. Красою. Впевненістю .

Він не терпить слабкості, цінує дисципліну і дружить за правилами. Але його вірність проявляється в кожному куточку твого тіла", - коментує Мішина ставлення до спорту.

ОЛЕКСАНДРА ШУЛЬГІНА

Переможниця першого сезону українського "Холостяка", блогерка і лайф-коуч Олександра Шульгіна, яка майже 5 років тому переїхала з України у США, знається і на спорті, і на нутриціології, і буквально є рекламою здорового способу життя.

фото з instagram

Шульгіна, яка вже за тиждень після перших пологів скинула 10 кілограмів, а за 3 місяці повернулася у довагітну форму завдяки регулярним заняттям у спортзалі, через рік вдруге стала мамою.

На фото Саша зі своїм чоловіком в очікуванні першої дитини

На фото Саша зі своїм чоловіком в очікуванні першої дитини

Цікаво, що на останньому місяці другої вагітності з вагою +20 кг блогерка продовжувала активно займатися у спортзалі (з додатковою вагою).

Окрім йоги, спортзалу та розтяжок, Саша також відвідує сауну і робить холодні ванни.

Шульгіна харчується 3 рази на день. Снідати блогерка радить за годину після пробудження, а вечеряти не пізніше, ніж за 3 години до сну. За годину-дві до прийому їжі Шульгіна радить випивати кілька стаканів води.

ТАНЯ ПРЕНТКОВИЧ

Рекордсменкою серед спортивних мам є блогерка Таня Пренткович. Вже за 2 тижні після другої вагітності вона майже повернула свою довагітну форму (68 кг).

Пренткович не фотошопить і з задоволенням показує свої розтяжки і зайву шкіру

Пренткович не фотошопить і з задоволенням показує свої розтяжки і "зайву" шкіру

Однак в житті Тані не завжди були благополучні стосунки з власним тілом і їжею.

Впродовж 10 років Пренткович переживала РХП - Таня перепробувала різні дієти та методи схуднення. Однак якою б не була цифра на вагах, її вона завжди не влаштовувала.

Побороти РПХ блогерка змогла тільки після тривалої роботи над проблемою. Зокрема, і з психотерапевтом.

Зараз Пренкович регулярно займається у спортзалі і, і, за її словами, спорт приносить не лише користь, а й задоволення.

Зріст Тані дорівнює 172 см, а вага 66 кг.

Незабаром до цього списку мають шанси приєднатися ще дві блогерки - Катя Репяхова та Христина Остапчук.

Влітку цьогоріч Катя зізналася, що незадоволена своїм тілом, і почала регулярно навідуватися у спортзал.

А у жовтні Христина поринула у червогу аскезу, пообіцявши регулярно займатися спортом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів