"Відьми не старіють": ексдружина Остапчука з келихом і тортом ефектно увійшла у свої 38. Відео

10 жовтня, 09:50
Христина Горняк в чорному міні святкує свої 38

Нотаріуска-блогерка і друга ексдружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк 10-го жовтня святкує свій день народження.

На честь свята вже 38-річна Христина закарбувала у мережі яскравий перехід на новий етап життя.

"38! Зазвичай за декілька днів до дня народження починаються різні думки, якийсь аналіз, дуже багато думок! Та от сиджу і думаю, що не хочу аналізувати і думати, хочу просто проживати момент і дякувати за все, що маю! А маю я достатньо усього для свого щастя! Тому, як кажуть, політ нормальний, продовжую! І моє улюблене, що кажу собі кожен рік, так це те, що життя - офігенний подарунок, головне не про*бати його!", - написала Горняк.


Колишня Остапчука у міні і зі святковим тортом

Христина увійшла в 38 із позитивними афірмаціями

Маленький, однак змістовний торт Горняк

Маленький, однак змістовний торт Горняк

Дякую усім моїм, хто поряд! Дякую батькам! Дякую Захисникам і Захисницям! Хочу жити в своїй країні під вільним небом, одне ось таке бажання! З днем народження мене, я вже велика дівчинка, виходить!, - додала Христина

"Дякую усім моїм, хто поряд! Дякую батькам! Дякую Захисникам і Захисницям! Хочу жити в своїй країні під вільним небом, одне ось таке бажання! З днем народження мене, я вже велика дівчинка, виходить!", - додала Христина

Блогерка власним прикладом надихає жінок бути елегантними, здоровими і яскравими. Раніше для ТаблоID Горняк розказала про свої секрети догляду за обличчям та порадила кілька фаворитів зі своєї б'юті полички.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів