"Я у себе одненька": Мірошниченко у купальнику показала, як відпочиває без дітей. Фото

11 серпня, 12:49
Інна Мірошниченко позує для фото
Фото з Instagram Інни Мірошниченко

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, адвокатка та блогерка Інна частенько ділиться контентом зі своїми дітьми, однак багатодітна мати знаходить й час для себе. Цього разу вона поділилася кадрами зі свого відпочинку від рутини.

Інна зазначила, що у неї є час на себе, а як доказ показала фото на sup-борді у купальнику.

"До питання, як я наповнююсь і чи є в мене час на себе. Очевидно, що є. Бо я у себе одненька. І настрій у сім'ї тримається на жінці. Якщо зламаюсь, то зламається все", - написала Мірошниченко.


Інна Мірошниченко у купальнику

Інна насолодилася відпочинком без дітей

Вона також зауважила, що вони з чоловіком прийняли рішення наступного року купити собі сапи, аби відпочивати на водоймі з сусідами.

Інна Мірошниченко на відпочинку

Дружині Мірошниченка сподобалося ходити на sup-борді

Блогерка додала, що вона провела гарно час.

"Наповнилася. Готова віддавати. SPF (сонцезахисний засіб, - ред.) перевірила. 4 години з 10.30 до 15.00 у відкритій водоймі під сонцем. І я така сама біленька, як за день до цього", - підсумувала Інна.

Інна Мірошниченко показала відпочинок

Багатодітна мати приділила час собі

Нагадаємо, Інна та Тімур Мірошниченки виховують чотирьох дітей: рідних - 6-річну Мію та 4-річного Марка та прийомних - 8-річну Ангеліну та майже 3-річного Марселя.

Як відомо, Інна відверто розповідає підписникам про труднощі, з якими зіштовхується її родина після всиновлення її дітей та демонструє, як вони їх долають.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів