"Кохаю і ненавиджу": Білик із пір'ям у косах зайнялася ворожінням у атмосферному кліпі

15 травня, 14:30

Співачка Ірина Білик 15-го травня запрем'єрила кліп на свою нову пісню "Кохаю". Зірка не лише виступила в ролі режисерки, а і повністю створила власний образ - загадкової ворожки, яка причарувала сама себе.

"Щаслива представити вам свою нову пісню, яка торкає глибокі та суперечливі почуття у стосунках. У цьому треку я відбудовую складну межу між любов'ю та ненавистю до моєї коханої людини. Через тексти та емоційне виконання я намагалася передати всю палітру почуттів, які виникають, коли любиш і водночас відчуваєш розчарування. Ця пісня для тих, хто колись відчував такі заплутані емоції та шукає відповідь у музиці", - поділилася 54-річна Білик.

Ірина у новому кліпі перевтілилася в ворожку

Ірина у новому кліпі перевтілилася в ворожку

Стоп-кадри з кліпу Білик

Як зізналася артистка, працювати над цим кліпом у ролі режисерки їй сподобалося ще більше, ніж над попередньою її роботою, "Без тебе".

"У новому кліпі я ще й сама купувала прикраси і одяг для свого давно бажаного образу. Тут я і є та Ірина Білик, яка народилася співати для вас, обійшла коло стилістів і нарешті зробила те, про що я мріяла - стала Ворожкою, яка причаровує сама себе! Для того щоб закохуватись знову і знову… Дивіться і закохуйтесь", - закликала зірка.

За допомогою ворожіння артистка намагалася розібратися зі своїм коханням та ненавистю

За допомогою ворожіння артистка намагалася розібратися зі своїм коханням та ненавистю

Білик зварила приворотне зілля для самої себе

Білик зварила приворотне зілля для самої себе

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, нещодавно ТаблоID пригадував, як змінювалася зовнішність Ірини Білик упродовж її кар'єри та з яким кольором волосся, зі слів самої співачки, їй легше жити.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів