"Дякую, що обрав мене знову": Мадонна привітала з 24-річчям їхнього з Гаєм Річі сина та показала його підлітком

12 серпня, 10:45

Американська співачка Мадонна ніколи не цуралася висловлювати почуття до своїх дітей. Зокрема, публічно та у соцмережах.

Із нагоди 24-річчя сина Рокко, який з’явився у шлюбі артистки з режисером Гаєм Річі, Мадонна опублікувала зворушливе привітання на своїй сторінці в Instagram.

"Щасливого дня народження, Рокко. Довга та вітряна дорога крізь усі твої настрої та втілення була бурхливою та повною сюрпризів. Але впродовж неї твоя допитливість та артистична душа були клеєм, який тримав нас разом. Дякую богу за мистецтво, дякую богу за тебе. Ми пройшли разом стільки життєвих моментів. Дякую тобі за те, що обрав мене знову. Я люблю тебе до нескінченності", – написала співачка.

Син Гая Річі Рокко
Мадонна привітала сина з 24-річчям та показала його кумедні підліткові фото
фото з Instagram Мадонни

Сина Мадонни та Гая Річі Рокко

До речі, свого часу стосунки в Рокко з мамою були не дуже теплими. У 2016-му між Гаєм Річі та Мадонною тривав судовий процес щодо того, з ким житиме їхній син. Сам підліток волів залишитися з батьком у Лондоні. Пізніше він відмовлявся переїздити до мами навіть попри рішення суду

фото з Instagram Мадонни
Син Мадонни Рокко

Це Рокко у 2022-му на сторінках глянцю демонстрував процес написання картин

фото з instagram

До речі, Рокко так само, як і його батьки, обрав по життю творчий шлях. Однак не в музиці чи кіно, а в образотворчому мистецтві. Вже багато років юнак пише картини, які виставляються у різноманітних галереях по всьому світу.

Як відомо, Мадонна має двох біологічних нащадків: 27-річну доньку Лолу від стосунків з фітнес-тренером Карлосом Леоном та сина Рокко від Гая Річі. А також чотирьох прийомних дітей, яких співачка усиновила з сиротинця у Малаві: 18-річних сина Девіда та доньку Мерсі, а також 11-річних двійняток Стеллу та Естер.

Нагадаємо, нещодавно Мадонна показалася в обіймах нового бойфренда.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів