зірковий факап-стендап

Баляндраси

"До побачення, доходягі": Дорофєєва та Кацурін показали, як відпочивають з його нащадками у місцях її дитинства. Фото

14 липня, 15:58
Дорофєєва і Кацурін позують для фото
Фото з Instagram Наді Дорофєєвої

Співачка Надя Дорофєєва зі своїм чоловіком, ресторатором Мішею Кацуріним вирішили влаштувати сімейні вихідні та відвідати місця з дитинства зірки. Світлинами з відпочинку за містом вони поділилися в Instagram.

Надя поділилася фото з села Веселий Кут, що в Одеській області, куди вона з батьками приїжджала кожного літа.

"Згадуючи дитинство в різних інтерв'ю, я багато разів розповідала про село Веселий Кут і про наші поїздки туди кожного літа всією сім'єю. Це були дуже щасливі часи, коли ми всі були разом. Останній час я дуже ностальгувала і якось сильно тягнуло туди. І от", - написала співачка.


Надя Дорофєєва позує для фото у полі
Проїхати попри соняхи і не зробити фото неможливо
Надя Дорофєєва біля ставка

Дорофєєва показала місця з дитинства

Надя Дорофєєва з родиною

Співачка показалася з близькими людьми у селі, де відпочивала кожного літа

Міша ж показав фото з дітьми від колишньої дружини, дизайнерки Даші Кацуріної: сином Іваном та донькою Сашею. Вони спробували молоду кукурудзу, ловили рибу та навіть хтось захворів.

"1. поїхати на вихідні за місто; 2. по дорозі вступити в клуб молодої кукурудзи; 3. спробувати спіймати собі вечерю; 4. годину тупити без єдиної бульбашки на воді; 5. врешті решт спіймати щось схоже на стерлядь; 6. точніше на 3 стерляді. 2 відпустити 1 - грилювати; 7. повечеряти і злягти з температурою 39.5; 8. Підсумок дня - "до побачення, доходягі, ми засмагати", - написав Кацурін.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Міша Кацурін одружилися влітку 2023 року. Це її другий шлюб, до 2022 року вона була заміжня за співаком Володимиром Дантесом.

До речі, зараз колишній Дорофєєвої зустрічається з ексдружиною Міші Кацуріна. Нещодавно пара відсвяткувала 2-гу річницю стосунків.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів