зірковий факап-стендап

Баляндраси

Наречена мільярдера Безоса помилувалася 23-річним сином на модному подіумі. Фото

5 липня, 16:30

54-річна наречена мільярдера Джеффа Безоса Лорен Санчес не часто у соцмережах говорить про своїх дітей. Їх у неї, до речі, троє.

Винятком став показ італійського бренду Dolce&Gabbana, участь у якому взяв її старший син, 23-річний Нікко. Горда матуся залюбки похизувалася цим моментом у своєму Instagram.

"Так неймовірно спостерігати за моїм хлопчиком", – написала вона та показала кілька світлин з шоу.

Син нареченої Джеффа Безоса

Наречена Безоса помилувалася дорослим сином


Майбутній пасинок Джеффа Безоса

23-річний первісток Лорен Санчес

фото з Instagram Лорен Санчес
Син Лорен Санчес Нікко

Нікко взяв участь у показі

До речі, незабаром після показу Санчес та Безос відвідали афтепаті. На ньому парочка зазнімкувалася у компанії бойфренда одного з засновників Dolce&Gabbana Домініко Дольче Гуї Сікейри.

Засновник Amazon Джефф Безос
Джефф Безос і його наречена Лорен Санчес із бойфрендом Домініко Дольче

Нагадаємо, Лорен Санчес була заміжня. Її перший шлюб, у якому і з’явилося троє дітей, проіснував із 2005-го по 2019-й роки. Однак стосунки з Безосом в неї почалися до офіційного розірвання першого заміжжя.

Тоді як мільярдер, який також був одруженняй на той момент, має з ексдружиною Маккензі Безос біологічних і одну прийомну дитину.

Довгий час стосунки Лорен та Джеффа вважалися скандальними. І не лише через сам факт зради. У 2019-му хакери злили в мережу особисті данні засновника Amazon, серед яких були й інтимні повідомлення до Санчес.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів