"Це може бути будь-яка дрібниця": Каменських розказала, як справляється з тривожністю

28 серпня, 12:00
Каменських в навушниках і без мейку

Каменських напівлежачи повчила розслаблятися

Співачка Настя Каменських точно знає, як заряджати себе на позитив з самого ранку.

В Instagram виконавиця, користуючись власним досвідом, порадила, як дати відсіч тривозі і вирівняти емоційний стан.

"У такі важкі періоди, як зараз, особливо важливо знайти способи підтримати свій емоційний стан і не дозволити тривозі захопити нас. Підготувала для вас кілька порад, які допомагають мені боротися з тривожністю.


Глибоке дихання. Я роблю прості дихальні вправи: вдихаю повільно на 4 секунди, затримую дихання на 4 секунди, а потім видихаю повільно на 6 секунд; зосереджуюсь на тому, що можу контролювати: коли здається, що все виходить з-під контролю, я концентрую увагу на приготуванні їжі чи заняттях вокалом. Це може бути будь-яка дрібниця, яку ви можете контролювати", - розказала Каменських.

Каменських в авто дала поради від стресу

Настя радить відпустити речі, контроль над якими неможливий, адже нема сенсу марнувати час і ресурси

"Зв’язок з близькими: підтримка близьких людей дуже важлива, вона допомагає мені зменшити тривогу і відчути себе захищеною; фізична активність: навіть коротка прогулянка на свіжому повітрі або заняття спортом допомогають мені знизити напругу і покращити настрій; обмежую споживання новин: важливо бути в курсі подій, але не перевантажувати себе постійним переглядом новин. Для себе я встановила ліміт на них", - додала вона.

"Ми всі проходимо через ці випробування разом. Важливо підтримувати одне одного і пам’ятати, що ми сильніші, ніж здається. Бережіть себе і своїх близьких", - радить Настя.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна ділилася своїми вправами з саморегуляції "Квадрат".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів