"Маякни, коли набриднуть мої сю-сю-сю": Цибульська ніжно привітала сина з 9-річчям

6 січня, 13:12

Співачка Ольга Цибульська зворушливо привітала сина Нестора з днем народження.

Слова поздоровлення з 9-річчям та святкове фото іменинника зірка виклала до свого Instagram.

"Із днем народження, Синочок. Ти знов подорослішав і щиро почав дивуватись, як швидко летить час. Не бійся життєвих швидкостей. Час повільний, коли нецікаво, чи коли дуже чогось чекаєш. І швидко летить, коли щасливий, посеред класних людей і займаєшся тим, що любиш. Не спіши дорослішати. Тішся дитинством, ми з усіх сил його оберігаємо”, – написала вона.

Оля зворушливо привітала сина

Оля зворушливо привітала сина


"Тобі вже 9! Ти так щиро радієш своєму святу. Не втрачай будь ласка ніколи цю радість від народження. Бо з любові і поваги до себе народжуються всі перемоги в житті. Міцно тримай світ за бороду і лоскочи до сміху. Ми тебе обожнюємо. Ти моя солодка булка, пиріжок, бурулька і солодулька. P.S. Маякни, коли тобі набриднуть мої сю-сю-сю", – додала артистка.

Співачка з чоловіком Сергієм та сином

Співачка з чоловіком Сергієм та сином

фото з instagram Олі Цибульської


До речі, не так давно співачка і сама відсвяткувала день народження. У день 38-річчя Цибульська розповіла, які життєві мудрості усвідомила.

Нагадаємо, Нестор народився у шлюбі співачки з ексдепутатом Сергієм Грисюком. Як відомо, пара разом ще зі школи, а їхнім стосункам вже понад 20 років. До слова, раніше Оля розповідала про секрет міцного шлюбу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів