"Люблю, щоб на мене казали мілфа": Цибульська розповіла про найбільший гонорар, скільки коштує її догляд за собою та за яких умов заведе коханця

4 березня, 11:00

Співачка Оля Цибульська має звичку відверто спілкуватися зі своїми прихильниками у соцмережах.

Власне, так само і в інтерв’ю. У новому випуску YouTube-шоу "33 питання" зірка відверто розповіла про свій найбільший гонорар, коли заведе коханця та романтику у стосунках із чоловіком, з яким разом уже понад 20 років.

У розмові інтерв'юєр поцікавився, які плітки про себе найчастіше чує Оля.

"Мені постійно приписують якихось коханців, а тепер ще й 60+. А я люблю, щоб на мене казали мілфа", – сказала вона і на питання, чи закидали їй стосунки з жінками співачка додала: "Жінка в ліжку, то не зрада. Можна".

Артистка розповіла, як ставиться до найпоширеніших чуток про себе

Артистка розповіла, як ставиться до найпоширеніших чуток про себе

До речі, наявність у житті коханця 37-річна Оля не виключає. Щоправда, переконує, що заведе його коли їй буде щонайменше 50 років.

"Він буде масажувати мені ноги і казати, що я найсексуальніша на світі. А чоловік буде з нами", – сміючись пофантазувала Цибульська.

Як відомо, Оля, яка не так давно публічно показала свого чоловіка, разом з коханим вже понад 20 років.

"Неймовірна романтика, коли ви стільки років разом, це знайти можливість побути вдвох. Тому якщо нам вдається піти вдвох в кіно, побути разом, то це дуже сексі", – сказала вона.

До речі, є у стосунках подружжя і спонтанний секс. Виконавиця зізналася, що був такий випадок у ресторані. А одного разу, як вона колись вже розповідала, їх застукали у ліфті у Нью-Йорку. У розмові вона також зізналася, що на її думку, з віком секс стає тільки кращим.

"Стає якіснішим. А не заради "охів", "ахів" і тривалості. Хоча і з тривалістю проблем немає", – з посмішкою сказала артистка.

Оля та її чоловік Сергій разом понад 20 років

Оля та її чоловік Сергій разом понад 20 років

фото з Instagram Олі Цибульської

Пригадала Цибульська і найромантичніший вчинок свого чоловіка.

"Він написав мені лист від руки, в той момент, коли ми не спілкувалися… Був такий період, коли я поїхала будувати кар’єру до Києва. А він мені написав лист і відправив два квитки до Парижу зі словами, що "якщо все так само, як колись, то я тебе чекаю". І я прилетіла. Звідти, до речі, повернулася з Нестором під серцем", – згадала зірка.

Поговорили також і про найбільший у кар’єрі артистки гонорар.

"Так, щоб все мені? (Не скажу - ред.) У нас все ділиться між командою. Найбільший гонорар, мабуть, був з довоєнних часів. Новорічний – 15 тисяч євро", – сказала артистка.

Оля назвала найбільший у кар'єрі гонорар
Оля назвала найбільший у кар'єрі гонорар
фото з instagram

Також Оля зізналася скільки витрачає на догляд за собою і чи є в неї якісь ритуали/процедури, які вона дуже любить.

"У мене, до речі, є таке. Я можу після роботи набрати собі ванну, насипати туди сіль, магній, запалити свічку, послухати якусь класну музику, намазатись всякими баночками… Тисяч 15 гривень напевно (витрачаю в місяць на догляд за собою - ред.)", – сказала вона.

Співачка зізналася, скільки витрачає на догляд за собою

Співачка зізналася, скільки витрачає на догляд за собою

фото з instagram

Нагадаємо, раніше про догляд за собою розповідала співачка Оля Полякова.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів