Маска з авокадо та футболки замість рушників: незвичні секрети догляду за волоссям від зірок

14 лютого, 09:00

Зірки на екранах завжди мають неперевершений вигляд. Але за цим образом стоїть купа роботи та певні секрети краси. Наприклад, 61-річна акторка Демі Мур наполягає на масажі голови кінчиками пальців, щоб сприяти швидшому росту волосся.

ТаблоID вирішив дізнатися, як доглядати за волоссям на прикладі зірок і ділиться їхніми секретами у новій бьюті-добірці.

Надя Дорофєєва

Здорове, розкішне волосся Дорофєєвої

Здорове, розкішне волосся Дорофєєвої

Секрет зачіски серферки, як її називає сама Надя Дорофєєва, розкрито. 33-річна співачка зізналася, що після консультації зі спеціалістом отримала справжній гайд з догляду за волоссям. І він складається з таких кроків:


  • ховати волосся від сонячних променів, зокрема під кепкою;
  • не сушити природнім шляхом;
  • краще використовувати фен і спрямовувати потік гарячого повітря під кутом 45 градусів;
  • правильно обирати девайси, які зберігатимуть природню вологу та підходитимуть під стан волосся;
  • щоб волосся не плуталось під час миття, його треба розчесати;
  • доглядові засоби – шампунь, кондиціонер, бальзам – обов'язково треба підбирати за типом волосся і двічі використовувати шампунь;
  • щонайменше 1 – 2 рази на тиждень робити живильні маски;
  • масаж голови – must do для прискорення росту волосся.

До речі, раніше Дорофєєва експериментувала з кольором волосся, де додавала нотки блонду. Зараз артистка - розкішна шатенка, і такий колір їй дуже личить.

MamaRika

34-річна MamaRika, яка нещодавно зробила пластичну операцію на грудях, теж підкреслює: кепки, капелюшки і навіть панамки – must have у гардеробі, якщо треба зберегти колір волосся.

Вже декілька років MamaRika не зраджує свого рожевого кольору

Вже декілька років MamaRika не зраджує свого рожевого кольору

Перефарбуватися у рожевий Настю, таке справжнє ім'я артистки, підштовхнула її внутрішня дівчинка, яку вона тримала у собі 30 років. Утім, не всім прихильникам подобається молодіжний стиль "мамки" і вони просять її повернутися у блонд. Та співачка не зважає. Каже, що і в 90 років буде рожева і в кедах.

А щоб ще довше зберігати своє пофарбоване волосся, артистка віддає перевагу професійному догляду і косметиці. Настя активно зволожує волосся, улітку користується SPF-захистом (не лише на шкіру). Та головний рецепт – чисте волосся, мінімум стайлінгу і своєчасна стрижка.

Настя Каменських

Настя Каменських раніше зізнавалася, що її образ не завжди був таким. 36-річна зірка від природи має кучеряве волосся. Воно повсякчас потребує додаткової уваги. Тому Настя вирішила поділитися своїми правилами догляду:

  • перший крок – вибір правильних доглядових засобів;
  • мінімум девайсів з укладок і захист від сонця влітку;
  • важливий момент – здорове харчування. Вітаміни та мінерали з овочів, фруктів та здорових жирів мають позитивний вплив на волосся;
  • і, звісно, - сон. Він зберігає здоров'я волосся, і для цього Настя використовує шовкову наволочку.
Каменських дозволяє собі бути різною, але не в правилах догляду за волоссям

Каменських дозволяє собі бути різною, але не в правилах догляду за волоссям

Ксенія Мішина

34-річну Ксенію Мішину можна назвати справжньою українською Рапунцель. Ексхолостячка має розкішне довге волосся. А її секрет догляду – корейська косметика.

Мішина використовує лише доглядові засоби

Мішина використовує лише доглядові засоби

Мішина зізнавалася, що не фарбує волосся і не робить процедуру кератину. Але нещодавно вона приголомшила своїх підписників у Instagram, опублікувавши неочікуване фото зі зміною іміджу.

Як вам білявка Ксюша

Як вам білявка Ксюша

Швидше за все це перука, а образ підготовлений для зйомок одного із шоу. Бо як Ксюша могла обрізати такі коси.

Дженніфер Еністон

55-річну Дженніфер Еністон називають "іконою стилю". А її зачіски часів серіалу "Друзі" стали культовими серед прихильників. У питаннях догляду за волоссям Джен багато чого навчилася у свого стиліста Кріса Макміллана, який є автором знаменитої "Рейчел".

Ось, якими правилами догляду за волоссям ділиться зірка:

  • Еністон не радить мити волосся щодня, адже ця процедура вимиває природну олію і робить пасма пересохлими. Якщо хочеться освіжити зачіску – вона користується сухим шампунем;
  • з дитинства Джен мала пухнасту текстуру волосся, і зараз їй надокучають так звані завитки. Для цього зірка радить безсульфатний шампунь та кондиціонер, які блокуватимуть вологість;
  • щоб зберегти свій унікальний колір волосся, зірка ретельно слідкує за температурою води під час миття – вона має бути ледь теплою, а не гарячою, і недосушує волосся до кінця. Дженніфер розрівнює пасма пальцями, а якщо є час – використовує щітку-браш для витягування довжини.

До речі, про колір. Свого часу Еністон фарбувала волосся з білявки у брюнетку і навпаки. І цей процес, як каже її стиліст, був схожий на довгий марафон.

Бейонсе

42-річна співачка Бейонсе завжди мала розкішне, доглянуте волосся. Зірка зізнавалася, що її "подорож із волоссям" розпочалася ще з дитинства, коли вона працювала у маминому салоні. Тоді майбутня зірка вивчила усе про догляд і навіть зараз запускає власну лінійку професійної косметики для волосся.

Крім цього зірка має декілька власних секретиків. У Бейонсе від природи густе кучеряве волосся і під час сну воно може плутатися. Тому зірка радить на ніч заплітати коси і тоді на ранок будуть витончені легкі локони.

Щодо засобів догляду, то фаворитом співачки є м'який шампунь, глибоке кондиціонування та дистанція від прихильників. Так-так, світова зірка тримається подалі від усього, що може зіпсувати її волосся: вентилятори на сцені, підступні сумочки з ремінцями-ланцюжками і таке інше.

Кім Кардашян

Ще одна зірка, яка не боїться експериментувати зі своїм волоссям – 43-річна світська левиця Кім Кардашян. Її природній колір – глибокий чорний. А одне з головних місць серед правил догляду займають маски. Фаворитом Кім є маска з жирними кислотами та антиоксидантами для хімічно пошкодженого волосся.

Кім є палкою фанаткою масок для волосся

Кім є палкою фанаткою масок для волосся

Олійки та термозахисні продукти, які зберігають волосся під час укладки, – завжди у косметичці Кім. А ще її стилісти діляться унікальним бьюті-лайфхаком – користуватися старими футболками під час сушіння, а не рушниками. Бавовняні речі краще вбирають вологу. Залишки води варто прибирати обережно, не пошкоджуючи кутикулу волосся. І тоді грива точно буде, як у Кім.

Джейсон Момоа

Не тільки дівчата можуть хизуватися своїми секретами догляду за волоссям. Деякі зіркові чоловіки теж мають свій козир у рукаві. Наприклад, зірка "Аквамена" Джейсон Момоа. 44-річний актор з'явився у стрічці з розкішним довгим волоссям. І деякі чоловіки навіть зізналися, що теж хотіли б мати такий вигляд.

Ексдружина Ліза Боне забороняла Джейсону стригти його волосся

Ексдружина Ліза Боне забороняла Джейсону стригти його волосся

Стилістка Джейсона Джен Стелфілд переконує, рецепти догляду дуже прості і ними може скористатися кожен:

  • регулярна стрижка є запорукою зменшення навантаження на волосся і пришвидшення його росту;
  • попри те, що Аквамен більшість часу перебував у воді, насправді мив голову усього один раз на тиждень. Щоб зберегти структуру кучерявого волосся, використовував відповідний кондиціонер;
  • головний секрет – спрей із морською сіллю. Він надає живого вигляду волосся і працює з будь-якою довжиною;
  • стилісти Момоа віддають перевагу природньому сушінню волосся. А якщо фен – то лише з насадкою-дифузором;
  • контролювати кучерявість допомагає кокосова олія, а текстуруюча пудра зробить більш повним волосся, що січеться.

Джаред Лето

Позмагатися із Джейсоном Момоа може 52-річний музикант і актор Джаред Лето. Його розкішна шевелюра змушує деяких жінок відверто заздрити. А фарбування у техніці омбре виглядає природньо і занадто гарно.

Зачіска Джареда Лето додала йому ще більшої популярності
Зачіска Джареда Лето додала йому ще більшої популярності

Свої пасма Джаред відрощував декілька довгих років. За своєю текстурою воно має легкі завитки, а отже стилісти використовують відповідні девайси для його вирівнювання.

Круглі щітки для розчісування – зась. Слабкий потік повітря під час сушіння і поетапне розділення волосся – ось це секрет "природної невимушеності" образу Лето.

Особлива ювелірна робота була пророблена під час стрижки. Форма створена таким чином, аби волосся правильно звисало. А от як вдалося досягти такого ефекту – загадка.

Цікаво, що світові зірки не відмовляються і від домашнього догляду за волоссям. Наприклад, Джей Ло може використовувати маску із пюре банану, авокадо та яєчних жовтків. А Ніколь Кідман користується журавлиним соком, щоб зміцнити волосся після миття.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів