"Міксанув дві пляшечки віскаря": ексучасник "МастерШеф" вибачився за публікацію пікантних фото з Поляковою та "кінчений наклеп" у її бік

30 березня, 15:07

Ведучий та ексучасник кулінарного шоу "МастерШеф" Владислав Міцкевич зробив провокативну заяву щодо його стосунків зі співачкою Олею Поляковою. Він навіть показав пікантні фото, на яких нібито вона. Щоправда, потім їх видалив та перепросив, мовляв, це все неправда, а він хотів їй насолити.

Сторіс з вибаченнями Міцкевич опублікував у своєму Instagram.

Скріншот з Instagram Владислава Міцкевича

Вночі Міцкевич опублікував низку знімків, на яких, якщо це не майстерний фотошоп, вони цілуються з Олею. А також опублікував розмовне відео, де заявив, що Оля протягом пів року постила в сторіс світлини та ролики з його квартири.


"Я просто в шоці. Відверто вибачаюсь, одразу кажу. Я довгий час вже сиджу на антидепресантах і я вчора вирішив трішечки міксанути з алкоголем і міксанув дві пляшечки віскаря. У мене зірвало дах. Наговорив просто к*нченого наклепу та брехні", - сказав Влад.

Він зазначив, що зробив це через конфлікт, який виник у них з Поляковою під час роботи (вони разом вели проєкт "Він готує, вона керує", - ред.).

"Чому? Пояснюю вам - тому, що ми з Олею довгий час працювали і у нас був конфлікт, жорсткий, на фінансовій основі, в якому ми не знайшли спільної мови. І я вирішив просто наговорити страшної нісенітниці. Тому я вибачаюсь, не поширюйте оцю всю хрінь", - додав ведучий.

Оля Полякова та Влад Міцкевич на зніманнях шоу

Оля Полякова та Влад Міцкевич на зніманнях шоу

Фото Instagram Владислава Міцкевича

Потім він записав ще один ролик, на якому попросив вибачення вже в Олі.

"Я хочу вибачитися в першу чергу перед Олею та перед всією її родиною. А також перед своєю дівчиною, сподіваюсь, що не колишньою. Я просто не розумію, що я цим хотів добитися: чи хайпанути, чи зробити проблеми для Олі, не розумію. Тому вибачаюсь, я видаляю Instagaram", - заявив він.

Оля якось казала, що любить засосатися з дівчатами

Оля якось казала, що любить "засосатися" з дівчатами

То, виходить, не тільки з дівчатами?

То, виходить, не тільки з дівчатами?

Скріншот з Telegram-каналу "За кадром"
Зазначимо, що Полякова поки не відреагувала на зізнання Міцкевича

Зазначимо, що Полякова поки не відреагувала на "зізнання" Міцкевича

Нагадаємо, Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським. Пара разом вже 19 років.

Подружжя виховує двох доньок - 19-річну Машу та 12-річну Алісу.

Як відомо, восени минулого року ширилися чутки про розлучення Полякової з чоловіком, однак вона їх швидко спростувала.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів