"Не з його щастям": Полякова відповіла на закиди про розлучення з чоловіком і пояснила, чому любить "засосатися" з дівчатами

30 жовтня 2023, 15:30

Співачка Оля Полякова розвіяла чутки про своє розлучення з чоловіком Вадимом та запевнила, що він у неї, хоч і неромантичний, але найкращий в усьому.

Про основні правила міцного шлюбу й те, чому вона полюбляє цілуватися в губи з дівчатами, 44-річна зірка розказала "Люкс ФМ".

"Не з його щастям", - вичерпно висловилася Оля щодо ймовірності розлучення.

Оля з Вадимом одружені вже 19 років

Оля з Вадимом одружені вже 19 років


"Не задовбувати одне одного, не заважати одне одному і підтримувати одне одного у всьому. Все одне одному дозволяти", - перелічила аристка їхні з Вадимом головні правила.

Оля констатувала, що в своєму шлюбі змушена жити "без розових соплєй".

"Справа в тому, що мій чоловік не романтичний взагалі. В нього раніше вся романтика виливалася в хутра, машини та діаманти. Але коли він збіднів, цього всього він не робить, а по-іншому він не вміє", - пояснила вона.

У переліку того, що Вадим дозволяє Олі - поцілунки з дівчатами.

Подружка Маша Єфросиніна - одна з тих, із ким цілувалася Полякова

Подружка Маша Єфросиніна - одна з тих, із ким цілувалася Полякова

"Я сто разів цілувалася з дівчатами. Я дуже люблю засосатися з дівчатами, прям люблю це діло. Але це зовсім не має ніякого сексуального відтінку", - наголосила співачка.

"Я просто з ними цілуюся, бо це fun, і я їх люблю по-людськи. Я цілувалася з Дашкою Астаф'євою, з Машкою Єфросиніною, з Лесею Нікітюк, з Саліванчук... Я рекордсменка з поцілунків з дівчатами, але то все не про секс. Просто вони такі гарнюні, чого ж їх не поцілувати", - зазначила вона.

Зі слів Олі, найбільший скандал у них із Вадимом був через гроші.

"Бо коли береш гроші в чоловіка, це дуже приємно, а коли даєш - хочеш його вбити", - зізналася вона.

Свій найбільший гонорар Полякова розсекречувати не стала, але назвала той, який їй не дістався. Це була сума в понад 100 тисяч доларів.

Артистка не дуже любить давати гроші чоловікові, якого, як вона свого часу жартувала, сама ж і розорила

Артистка не дуже любить давати гроші чоловікові, якого, як вона свого часу жартувала, сама ж і розорила

"В мене була дуже велика сума, це був Новий рік якраз перед війною, страшний 2022-ий рік... Я повинна була дуже для відомої людини виступати, і я повинна була не лише співати, а і вести цю вечірку. Це була новорічна ніч, це був двійний гонорар. Але проблема в тому, що я захворіла на корону, дорогенькі мої. І я коли віддавала цей гонорар, я просто ридала", - пригадала вона.

А ще Оля розказала про проблему зі здоров'ям її мами. Виявляється, та нині перебуває в Англії, де лікується від аутоімунного захворювання. Лише там їй змогли поставити правильний діагноз.

"Дуже велике спасибі Англії, що наших людей лікують безкоштовно, тому що вона там зареєстрована", - поділилася Полякова.

Нагадаємо, в Англії навчається молодша донька Олі, 12-річна Аліса. Нещодавно артистка розказала про подальші плани на навчання старшої, 18-річної Маші.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів