Плетені, бордові, конверти, з бісеру чи з кишеньками: трендові сумки на весну та літо 2024 року

28 березня, 09:00

Повноцінний образ неможливо уявити без такого аксесуару, як сумка. Цього року дизайнери подарували безліч цікавих варіантів, які базуються на класиці, але дивують своїми формами та кольором.

Які сумки будуть модними та актуальними цього сезону – ТаблоID розібрався з усіма тенденціями і готовий ділитися яскравими прикладами.

Великі сумки

У сезон весна-літо 2024 стрімко вривається тренд на великі сумки, які здатні вмістити в себе безліч речей. Цей об’ємний аксесуар буде обов’язковим щоденним доповненням образу ділових жінок.


Оригінальні і нестандартні форми теж у тренді

Оригінальні і нестандартні форми теж у тренді

Як пише видання Vogue, варто звернути увагу на моделі з верхніми ручками. Легендарна Birkin яскравий тому приклад.

Дженніфер Лопес обожнює класику від Hermes і поєднує її навіть зі спортивними луками

Дженніфер Лопес обожнює класику від Hermes і поєднує її навіть зі спортивними луками

Через плече

Ще один цікавий тренд – сумка через плече. Модні дизайнери на останніх показах віддали належне цьому аксесуару.

Варто звернути увагу на екземпляри з чіткими лініями та коротким або подовженим ремінцем. Тут ключовими гравцями можуть бути як багети, так і рельєфні форми, детальніше про які трохи згодом.

Клатч-конверт

Трендові сумки сезону весна-літо 2024 неможливо уявити без так званих клатчів-конвертів. Але не хвилюйтеся – тут не мовиться про блискітки, які притаманні звичним сумкам вихідного дня. Сучасні стилі передбачають однотонні кольори, стриманість форм, які можуть бути як гострі, так і округлі.

Клатчі різних форм та розмірів - фішка бренду і стилю Вікторії Бекхем

Клатчі різних форм та розмірів - фішка бренду і стилю Вікторії Бекхем

Сумка-конверт – це ще й про практичніть. Її легко можна помістити у більші об’єми і раціональніше організувати речі.

Бордові та інші відтінки

Бордовий або бургунді – саме цей колір став безумовним фаворитом одразу декількох брендів на модних показах весняних колекцій 2024.

Об’ємні сумки, через плече чи конверти – варто уже зараз придбати щось із цього списку і обов’язково бордового кольору. Він точно буде у тренді впродовж усього року.

Крім цього, як пише Elle, актуальними будуть сумки-металік. Холодні сріблясті тони та яскравий хром увійдуть у тренди 2024-го. Вони переважатимуть у таких сферах, як дім, краса та мода. Тому сумки, зрозуміло, не є винятком.

Ще один трендовий колір цього сезону – холодний блакитний. Пастельні відтінки завжди переважали у весняно-літньому сезоні. Цей найхолодніший відтінок року можна поєднувати з насиченими або нейтральними кольорами для модного образу.

Плетена сумка

Marie Claire прогнозує популярність плетених тканинних сумок, які характерні для більш теплого сезону. Цьому посприяв тренд на якісну ручну роботу. Таке плетіння є довговічним і витривалим, а отже вкладення у такий аксесуар буде абсолютно рентабельним.

Такі сумки є не лише модними, але й функціональними та підійдуть до багатьох образів.

Портфелі

До списку "модні сумки 2024" безумовно входять так звані портфелі. Ні, до школи йти не треба. Це продовження ідеї практичності та зручності на щодень. Шкіряні прямокутні сумки стануть чудовою альтернативою для носіння ноутбуку чи документів.

Оригінальні форми

Жіночі сумки весняно-літнього сезону вирізнятимуться своїми формами. І, як пише Elle, чим оригінальніші вони будуть, тим краще.

Неочікувано і незвичайно – якщо ваш аксесуар відповідає цим двом критеріям, обов’язково використовуйте його у своїх образах вже зараз.

Якщо ви ще не готові до таких експериментів – обирайте рельєфні форми. Вони нададуть жіночності та елегантності будь-якому образу.

З ланцюжками та пасками

Паски були основним аксесуаром у більшості брендів на модних показах. Не дивно, що вони заполонили і міні сумки, як один з трендів весни та літа 2024 року. Пасок оригінально виглядає у будь-якій комбінації.

Сумка з ланцюжком - ще один musthave. Ланцюжки цікаво виглядають на маленьких сумках чіткої прямокутної форми чи своєрідних мішечках. Головне - обирати короткий ремінець.

Сумка-багет і кишеньки

90-ті повернулися і в розділі сумок. Цього разу їхнє відродження відбулося в багетах – довгих, горизонтальних, прямокутних формах, в які буквально можна помістити багет.

Однозначно переможна комбінація – варіант з кишеньками. Це урбаністична практичність, яка дозволить приховати у собі дрібні речі.

Сумка з бісеру

Неочікувано свою популярність здобув бісер. Ця естетика старого світу може вдало доповнити як повсякденний, так і діловий образ. Особливу увагу варто звернути на маленькі сумки з бісеру.

Сумка з бусин теж буде актуальною

Сумка з бусин теж буде актуальною

Доповнюйте образ іншими аксесуарами: окулярами, ременями та годинниками. І обирайте трендові кольори весни.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів