"Буйна": Руслана у ліфчику-паску, з мечами та ланцюгами видала металевий ритм у металевій кімнаті. Відео

24 травня, 12:00

Співачка Руслана Лижичко 24-го травня, у свій 51-ий день народження представила сингл та відеокліп "Буйна" ("Iron Beat"), який є частиною її поп-проєкту "Дике серце".

Найбільшою його претензією є так званий "залізний ритм" ("iron beat"), який слухачі вже почули торік у заявочній композиції "Лірниця". Як визнає сама виконавиця, навіть ритм "Wild Dances" поступається йому за динамічністю звучання.

У кліпі, який знімали у металевій кімнаті, очікувано дуже багато металу

У кліпі, який знімали у металевій кімнаті, очікувано дуже багато металу

Фото пресслужби

У основу кліпу "Буйна" лягли перекази про характерників та характерниць, які були сдатні протистояти цілому ворожому війську, знали, як домовитися з каменем і як примусити заговорити метал.

"Сюжет кліпу: розповідь-алегорія про намисто. Намисто є одним з важливих елементів українського етносу. У кліпі намисто має образ чистої води. Металевий ритм, який створює героїня відео, допомагає їй вкінці вдягнути на себе це намисто", - пояснюється в описі до відео.

Кліп артистка запрем'єрила у день свого 51-ліття

Кліп артистка запрем'єрила у день свого 51-ліття

"Я не буду змучувати тебе довгими описами глибинних ідей і всілякими "бла-бла-бла"… Ти думаєш, що "Буйна" - це сама я або мій образ? Ні! "Буйна" - це емоція. Емоція "гатити" по всьому металу одразу і по максимуму. Щоби це зробити ти маєш облитися крижаною водою… ", - звертається до слухача сама Руслана.

Тонкий пасок-ліфчик із металевими вставками став родзинкою луку

Тонкий пасок-ліфчик із металевими вставками став родзинкою луку

"Для створення цього кліпу створювалася спеціальна кімната з металу… І цю кімнату я теж назвала "буйна". І в цій кімнаті ми знімали цей кліп. Де ця кімната знаходиться, ніхто не знає. В цій кімнаті мене ніхто ніколи не знайде. В цю кімнату, крім мене, ніхто ніколи не заходив. Вперше цю кімнату з її залізним звучанням я покажу тобі… всім вам", - каже зірка.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, у травні виповнилося 20 років від першої перемоги України та Євробаченні, яку принесла Руслана та її "Диці танці". ТаблоID згадував, як це було.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів