Від флісок та бомберів до вінілових пальт: 10 варіантів верхнього одягу на осінь

5 вересня, 07:00
Який верхній одяг обрати на осінь 2014

Куртка осіння жіноча - те, що обов'язково має бути цього сезону у гардеробі кожної

Літо так несподівано закінчилося, що варто подумати про оновлення гардеробу на осінь. Почати бажано з верхнього одягу.

ТаблоID покаже ТОП-10 варіантів, які будуть в тренді цього сезону. Легкі накидки, чорні бомбери, водонепроникні куртки - обирайте свій стильний варіант.

Легка накидка

Допоки осінь ще тішить теплом, можна додати до свого гардеробу тонку накидку. Видання Cosmopolitan радить обирати вільний крій без застібок, щоб створити відчуття легкості. А повний образ створять візерунки, наприклад, леопардовий принт, який знову в моді.


Легка леопардова накидка

Верхній одяг на осінь може бути і такий

Фото: Revolve

В’язана куртка-жакет

Ще один musthave сезону – в’язана куртка-жакет. Це ідеальне поповнення гардеробу на осінь 2024. Такий варіант верхнього одягу підійде для офісу або недільних прогулянок містом. І створить водночас стильний та затишний образ.

В'язана куртка-жакет

Верхній жіночий одяг на осінь 2024 має бути максимально комфортний

Вовняна куртка

Ще один варіант стильного та затишного верхнього одягу на осінь – двостороння вовняна куртка з коміром. Завдяки важкій товстій тканині, вона захищатиме від перших холодів. Досить функціональний матеріал.

Вовняна куртка на осінь

Одяг на осінь цього сезону має безліч варіантів

Флісова куртка

За ступенем комфортності цей одяг точно посідає перше місце. Пухнаста флісова куртка – зручність, тепло і стиль. Вона легко впишеться у streetstyle і переконуємо, що вам точно не захочеться її знімати.

Флісова куртка

Фліску можна поєднувати з класичною базою

Стьобана куртка

Стьобана тканина – мрія осені. Вона надійно оберігає від холоду завдяки своїй текстурі та структурі пошиття верхнього одягу. Додайте трохи яскравих ноток завдяки квітковому принту. Особливою родзинкою стануть великі кишені, де в разі чого можна погріти руки.

Стьобана куртка на осінь

Жіночий одяг на осінь має виглядати яскраво

Куртка анорак

Анорак – куртка в стилі пуловеру, іноді з капюшоном та паском-шнурком на талії. Такий одяг ідеально підійде для прогулянок на природі. Зручний крій та фасони (від вкороченого до подовженого) не лише є зручними, але й захищають від несподіваних вітрів.

Куртка анорак

Куртку анорак можна поєднувати з джинсами та кросівками

Чорна куртка-бомбер

Бомбери вже завоювали свою популярність серед модниць. Колись їх носили пілоти, а тепер цей одяг має бути в осінньому гардеробі кожної. Бомбери характеризуються великим рукавами та приталеною гумкою на манжетах, талії та комірі. Цього сезону варто звернути увагу на чорний колір.

Чорний бомбер на осінь - Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вже має свій стильний варіант

Водонепроникний плащ

Середина осені віщує початок сезону дощів. Тому вже зараз варто подумати про водонепроникний плащ. Він допоможе "вийти сухим із води" та за будь-яких умов залишатися у стильній формі. Додайте теплий светр, створивши максимальний комфорт.

Вінілове пальто

Вінілове пальто зі штучної шкіри стане одним із найсміливіших варіантів гардеробу восени 2024, пише Grazia. Воно не лише приверне увагу на вулицях, але буде гарним порятунком під час злив та прохолодних днів.

Вінілове пальто
Фото: Vogue

Крім цього не менш популярними будуть вінілові куртки з оздобленням дублянки. Суперглянцевий верхній одяг можна поєднувати з джинсами або сукнями.

Довге пальто

Звісно, жодну осінь неможливо уявити без затишного довгого пальта. Вільний силует із високим коміром дозволить носити його з будь-яким одягом, навіть найтовстішим трикотажем. Таким чином ви справді будете огорнуті теплом та затишком.

Довге пальто на осінь
Таке пальто можна поєднувати як з джинсами, так і стильною спідницею чи сукнею
Довге осіннє пальто

Як варіант, довге осіннє пальто можна поєднувати із довгими рукавичками

Раніше ТаблоID розповідав про стильні сукні на осінь, які варто обрати. А також як стилізувати та з чим носити спортивні штани.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів