Леопард знову на волі: як правильно обрати і стилізувати найпопулярніший принт

6 червня, 07:00
Співачка Дженніфер Лопес у леопардовій сукні, колготках і туфлях

Total леопард від Джей Ло

Леопарду забагато не буває! Мабуть, так вирішила співачка Дженніфер Лопес і минулого року з’явилася на вулицях в total-анімалістичному образі. Леопардова сукня з пір’ям, леопардові колготки й туфлі, і навіть мінісумка теж була у леопардових принтах.

Насправді нічого нового Джей Ло у своєму образі не показала. Адже такий малюнок був популярним ще у минулому столітті. І тепер немов бумерангом ледь не щороку повертається у моду.

ТаблоID зібрав традиційний фешн-гайд і розкаже, як правильно стилізувати завжди актуальний принт леопарда.


Шуби леопард

Ще наприкінці 2023-го західні селебріті не просто натякнули, а прямо сказали своїми образами про леопардовий тренд на прийдешній рік. А видання Vogue своєю чергою назвало 2024-й "великим роком" цього анімалістичного принту.

Давайте трохи відмотаємо до березня і подивимося цей епатажний вихід Кім Кардашян. Світська левиця з’явилася у розкішній довгій шубі на абсолютно голісіньке тіло. Але акцент, звісно, не на цьому. Дивіться на принт. Кім вже тоді вривалася у леопардові тренди.

Кардашян стилізувала свій образ чорним паском, який, власне, не дав верхньому одягу показати усі зіркові принади, та об’ємною сумкою відповідного кольору.

А от дружина українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз грає за лондонський "Арсенал", Влада обирає вкорочений варіант шуби з невмирущим леопардовим принтом. Як база у жінки - чорна футболка та широкі сині джинси.

Як бачите, відповідь на питання "чи модний леопардовий принт" однозначна: так. Але обираючи його, варто пам'ятати декілька правил:

  • у 2024 році популярний холодний відтінок. Утім, краще підбирати леопард за тоном шкіри: для виразно холодного підійде чорно-білий, а для теплого - коричневі варіанти;
  • звертайте увагу на принт із крупним малюнком замість дрібного, і який негусто розташований один біля одного;
  • до леопарду пасуватимуть спортивні речі і жодних бантів, воланів чи мережив;
  • можна додавати інші кольори та принти. І про те, як це все стилізувати - далі.

Сукні леопард

Леопард – вигідний позачасовий тренд, який не вимагає нових покупок. Варто переглянути свій гардероб, і стилізувати старі речі за новими правилами. Наприклад, такі "ікони стилю" 90-х, як Кейт Мосс, повертаються до леопардових принтів і зараз.

Леопардові плаття точно є топовими у списку популярних речей. Вони нагадують так званий стиль "дружини мафіозі", одразу виділяючись із натовпу. Сукні-максі найкраще стилізувати із чорними аксесуарами: клатчами та босоніжками.

Ешлі Грем у леопардовій сукні і в ванній

Або стилізувати із ... ванною. Модель plus-size Ешлі Грем вирішила влаштувати чергову епатажну фотосесію у леопардовій сукні

Фешн-спеціалістка Емі Баннерман в розмові з Vogue звертає свою увагу на тканину з леопардовим принтом: вона може бути неначе "друга шкіра" - гладкою та пласкою, а не пухнастою. Один з таких варіантів демонструє канадська модель Вінні Харлоу, і позує у максі сукні з довгими рукавами, які так популярні у 2024 році.

А от англійська супермодель і кохана актора Джейсона Стейтема Розі Хантінгтон-Вайтлі обирає "гладкий" варіант з натяком на сучасний леопард. Обтисла сукня вигідно підкреслює форми жінки.

Взагалі леопардові сукні ще й позасезонні. Їх легко можна стилізувати із кардиганами та тренчами.

Блогерка Таня Парфільєва у сукні з леопардовим принтом

Блогерка Таня Парфільєва поки не наважується на total леопард, як Джей Ло. Тому до образу обирає чорні колготки, туфлі і сумочку такого ж кольору

Спідниці леопард

Редактор австралійського видання BAZAAR Еван Белл зазначає, що зараз ми перебуваємо у періоді "іронічної моди". Він змушує задумуватися: чи це серйозний стиль, чи просто іронія на нього. Але в цьому може бути й успіх.

Щодо леопардового принту, то він не називає його нейтральним. Тут можна погратися і доповнити образ іншими різними яскравими акцентами: зеленими чи жовтими кольорами, візерунками чи текстурами, принтами чи фурнітурою.

Стилістка Маргарита Мурадова поєднує леопардову спідницю міді із легкою блакитною блузою та яскраво-червоними туфлями і сумочкою.

Для більш прохолодних сезонів (і для більш сміливих модників) пропонує навіть поєднувати леопард із леопардом. Зверніть увагу, що стилістка підбирає різний принт і робить єдиний яскравий акцент.

Джинси леопард

Можливо, менш популярні, але не менш трендові леопардові джинси чи штани. У 20-х роках минулого століття цей принт був пронизаний безліччю значень і з роками здобував усе нові. Але те, що залишається сталим, - дух гламуру, елегантності і рок-н-ролу (як не дивно).

Міллі Макінтош у штанях леопардового принту

Колишня подруга Меган Маркл Міллі Макінтош демонструє стильні леопардові штани

Тому обираючи джинси з леопардовим принтом, варто звернути увагу на прямий крій. Поєднувати їх можна з базовою футболкою і балетками або туфлями на низькому ходу. Що може бути кращим для прогулянок містом?

Боді леопард

Блузи теж не є винятком леопардових трендів і на них варто звернути свою увагу. Але куди цікавіші варіанти з боді.

Українська співачка Анна Трінчер обирає леопардовий боді з глибоким вирізом і доповнює образ шкіряними міні-шортами.

А американська супермодель Джіджі Хадід носить боді з леопардовим принтом червоного кольору від Versace.

Купальник леопард

І як же без надпопулярного літнього одягу – купальника. Тут серед трендів на 2024 рік експерти також виділяли і анімалістичні принти. Звісно, серед них варто звернути свою увагу і на леопардовий.

Нещодавно ексдружина київського очільника Віталія Кличка Наталія Єгорова похизувалася відповідним вбранням на узбережжі Тихого океану.

Співачка і телеведуча Даша Астаф’єва теж має у своєму арсеналі леопардовий купальник, який вигулювала вона ще у січні 2022 року.

А от епатажна модель Емілі Ратаковскі, яка не звикла нічого приховувати, 2024 рік зустрічала у леопардовій міні-сукні чи то максі-купальнику на тепленькому узбережжі.

Аксесуари з леопардом

Якщо ви ще досі не наважилися на глобальний леопард-стайл чи навіть певні речі з таким принтом, спробуйте інтегрувати до свого гардеробу аксесуари. Наприклад, сумку, пасок чи легкий шарф.

Леопардова велика сумка

ELLE натякає ще й на об'єми сумок, які будуть у тренді

Дружина телеведучого Григорія Решетника Христина одягає на білий жакет легкий леопардовий шарф, що додає її образу яскравого акценту.

Нагадаємо, раніше ТаблоID писав про трендові сорочки на літо 2024 та взуття.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів