"Гастропровокація": Клопотенко показав швидкий рецепт снеку з весняного цвіту
Шефкухар та ресторатор Євген Клопотенко точно знає, що приготувати смачну страву можна навіть з безкоштовних продуктів.
В своєму Instagram він показав, як зробити снек з акації.
"Є така прикмета: цвіте акація — то до гастропровокації. Так, знову. Ні, не заспокоюся. Ви спочатку спробуйте цей снек, а потім вже кажіть", - заінтригував Клопотенко.
Для приготування страви знадобиться: яйце - 1 шт., борошно - 50 г., крохмаль - 50 г., сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1 ч. л., пиво - 100 мл., олія - 300 мл., цвіт акації - 12-15 гілочок.
"В мисці добре так змішати борошно, крохмаль, сіль, цукор, яйце і пиво. На пательні розігріти олію. Занурити гілочки цвіту акації в кляр і смажити по 2 хвилини з обох сторін", - проінструктував Клопотенко.
Нагадаємо, раніше Клопотенко принципово пояснив, як правильно до нього звертатися.