Росію на танцювальному "Євробаченні" представить Україна

1 вересня 2008, 17:20

На танцювальному "Євробаченні" від Росії виступить пара Тетяна Навка та Олександр Литвиненко, пише "Российская газета".

Видання нагадує, що Міжнародний конкурс танцювального "Євробачення" відбудеться у Глазго 6-го вересня.

Цікаво, що Навка, відома глядачам за участю у льодових шоу на Першому каналі - "Зірки на льоду" та "Льодовиковий період", за походженням - українка. Таня народилася у Дніпропетровську.

"Ми готуємо танець, у якому поєднуються латиноамериканська основа, елементи пасодобля і ча-ча-ча та російська музика", - поділився планами щодо номера для "Євробачення" Литвиненко.


"Наш танцювальний номер буде поставлений на композицію Володимира Висоцького "Кони привередливые" у виконанні Гарика Сукачова", - додала Навка :

Причому Тетяна - таки сильна спортсменка. У парі з Романом Костомаровим Навка неодноразово завойовувала золоті нагороди на чемпіонатах Європи і світу в танцях на льоду, а також стали чемпіонами Олімпійських ігор 2006 року в Солт-Лейк-Сіті.

У той же час Олександр Литвиненко - один з найвідоміших у Росії професіоналів у бальних танцях. Глядачам він знайомий за "Танцями із зірками". Він також є переможцем танцювального російського Гран-прі 1999 року і бронзовим призером чемпіонату Росії 2001-го року.

Нагадаємо, від України на денс-"Євробаченні" виступить Лілія Подкопаєва. При цьому повідомляється, що замість Кирила Хитрова з нею танцюватиме Сергій Костецький.

Фото "Российской газеты" та "ESCKaz.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів