Черновецький зізнався, що він не дурник

22 грудня 2008, 17:49
У п'ятницю мер Києва Леонід Черновецький спробував себе у ролі ведучого програми "Свобода на Інтері".

Цього разу політики говорили про корупцію, хабарі та проституцію.

Так у прямому ефірі керманич столиці зізнався, що давав хабарі. Він навіть порахував скільки йому довелося готівки викласти на "купівлю" когось. Вийшло не мало - 21 мільйон доларів.

Черновецький говрив про хабарі та проституцію

"Я розповім вам секрет. У 1995-му році я порахував скільки хабарів мне довелося дати, як бізнесмену, до депутатства у Верховній Раді....Я заплатив готівкою 21 мільйон доларів", - сказав "космічний" мер.

Однак тепер, він переконує, що хабарів не дає і не бере. Щоб підтвердити це, Черновецький одразу ж запитав присутню на ефірі заступника голови КМДА Ірену Кільчицьку:


"Ірена, послухай, ти давала мені хабара, щоб я взяв тебе на роботу?".

"Вам я не давала. Якось в голову не прийшло", - відповіла Кільчицька.

Кільчицька меру хабарів не давала

Крім представників різних політичних сил в студію до керманича столиці були запрошені повії.

Після розмови з цими жінками, градоначальник загорівся ідеєю легалізувати проституцію та організувати для них профспілку.

"Хочу зробити відповідальну заяву. Якщо ви за профсоюз, то завтра, разом з Іреною (Кільчицькою), я своїм владним рішенням створю перший в Україні профсоюз проституток", - сказав Черновецький.

Наприкінці програми, мер попросив оцінити його як ведучого. Щоправда перед тим як отримати оцінку мер в черговий раз зізнався в коханні до киян та нагадав, що він не такий вже й дурник.

Меру прийшла ідея щодо профсоюзу проституток

"Я скромний київський мер. Я хочу, щоб ви, поклавши руку на серце, оцінили все, що я сьогодні зробив. Але спершу я хочу виправдатися. На справді я не такий дурник, як можу здатися.

Я владна людина. І в Парламенті, і в уряді. І в Адміністрації Президента мене поважають. Мене люблять кияни", - заявив без зайвої скромності Черновецький.

За матеріалами "Свободи на Інтері"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів