Собчак вигнала пілота з літака

30 грудня 2008, 12:42
Світська левиця Ксенія Собчак зірвала виліт "Боїнга" до Нью-Йорку і звинуватила пілота у пияцтві, пише "Комсомольская правда".

Днями Ксюша летіла в США на новорічний корпоратив, куди її запросили ведучою.

Коли пілот літака Олександр Чеплевський привітав по гучномовцю пасажирів, Собчак здалося, що в нього заплітається язик.

Російська білявка пішла до кабіни літака й спробувала з'ясувати, чи напідпитку командир екіпажу. Сам Олександр Чеплевський до пасажирів виходити відмовився.

У результаті за вимогою телеведучої з рейса зняли весь екіпаж "Боїнга-767".


"Почали цю історію двоє хлопців, які сиділи в економ-класі. Якби не вони, невідомо, що б зараз було", - розповіла Собчак.

Собчак влаштувала скандал у літаку

"Я розуміла, що до Нью-Йорка шлях неблизький, і якщо пілот нетверезий, то він сильно ризикує нашими життями. А на борту було 300 осіб! Добре, що небезпеку зрозуміли інші пасажири і почали бунт", - додала скандальна зірка телебачення.

Літак все ж таки піднявся у небо, щоправда з іншим екіпажем і тригодинною затримкою.

А пілота, якого Ксюша запідозрила у нетверезості, відправили на експертизу, щоб з'ясувати вміст алкоголю у крові.

Аналізи показали: Чеплевський був тверезий.

Представники авіакомпанії спричинений Собчак скандал сприймають як нонсенс. Авіакомпанія стверджує, що жодного разу їх пілот не сідав за штурвал у стані алкогольного сп'яніння.

"За кілька годин до вильоту він і інші члени екіпажу пройшли обов'язковий медичний огляд. Тиск, пульс, загальний стан - усе було в нормі. І жодного натяку на алкоголь!", - повідомив представник компанії.

За словами речника авіакомпанії, екіпаж зняли з борту літака "тому що в салоні почався масовий психоз".

"Виникла паніка, люди стали кричати, вимагати замінити екіпаж. Ми зробили це, щоб заспокоїти пасажирів", - додав представник.

До речі, інцидент приніс компанії серйозні збитки.

"Точну цифру не скажу, наші економісти її зараз вираховують. І якщо збиток буде дуже великим, нам доведеться пред'явити Ксенії Собчак позов", - повідомили у авіакомпанії.

Фото gq.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів