Кіркоров знову зі Стоцькою

8 січня 2009, 16:11

Епатажний Філіп Кіркоров нарешті помирився зі співачкою Анастасією Стоцькою, пише "Life.ru".

"Так, ми дійсно помирилися. Філіп для мене важлива людина, він мені завжди допомагає, радить, як вчинити і що робити далі", - сказала Стоцька.

За її словами, вони з Кіркоровим "обоє гарячі люди". "Тому якийсь час ми не спілкувалися, однак зараз усі налагодилося, і ми не згадуємо колишній час", - додала співачка.

Сам Кіркоров також зізнався, що свого часу навіть не хотів спілкуватися з Настею.


"Однак зараз усе налагодилося, і тепер ми найближчі люди. Ми постійно зідзвонюємося спілкуємося і намагаємося бачитися якнайчастіше", - розповів екс-чоловік Пугачової.

Кіркоров і Стоцька знову друзі

Нагадаємо, ворожнеча Насті та Філіпа тривала довгі місяць. Причиною цього була поява у пресі скандальних фотографій Стоцькою.

На тих знімках була зображена у тісній компанії друзів, які вживали наркотики.

Кірковор, коли побачив у ЗМІ ці фотографії, одразу подзвонив батькам Стоцькою. У телефонній розмові співак різко засудив дії Насті.

Та у свою чергу висловила своє відношення щодо дзвінка Кіркорова.

"Усе, що я роблю в своєму будинку, стосується тільки мене. Я не пропагую наркотики, адже я не робила нічого поганого в громадському місці, всі відбувалося в стінах мого будинку. Це моє особисте життя!", - заявила тоді Стоцька.

За словами співачки, вона не очікувала. Що Філіп подзвонить її батькам.

Дружні обійми

"Кіркоров подзвонив мені додому в день народження мого батька. Сказав, що в пресі з'явилися мої відверті фотографії і що мене зняли з всіх ефірів і всіх телепередач, що я безсоромна жінка", - розповіла Насті.

"Було до сліз кривдно почути такі слова. І уявляєте, який це був удар для батьків? Як після цього я можу відноситися до Філіпа? Більше я нічого не хочу про нього чути!", - говорила Стоцька журналістам.

Однак, тепер співачка не лише спілкується так само тепло з Кіркоровим, а й навіть знімається з ним в одному кліпі.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів