Дружина Пономарьова ледь не спалила ресторан

19 січня 2009, 12:23

Дружина Олександара Пономарьова Вікторія ледь не спалила один з ресторанів Буковелю, пише "ТСН".

Нагадаємо, родина Пономарьових святкувала Новий рік у Карпатах. Однак крім відігрівання органу Сашкові, Віка ледве не спалила ресторан та всіх у ньому присутніх.

Інцидент стався у новорічну ніч. Опівночі під бій курантів дружина Пономарьова вирішила за традицією написати своє бажання на серветці, спалити її, а попіл - випити.

Та Вікторія так квапилася встигнути зробити все за 12 ударів курантів, що кинула запалену серветку на стіл. За мить вже спалахнула скатертина.


Куся Пономарьова влаштувала ненавмисний підпал

Однак хтось з присутніх встиг загасити полум'я шампанським, тим самим врятувавши заклад від пожежі.

Окрім історії про випадковий міні-підпал, Пономарьови розповіли й про отримані новорічні подарунки.

Так Вікторія подарувала коханому нові лижі.

"Мені просто пощастило. Ексклюзивна модель. Всього 300 екземплярів у світі. А до них - відмінні карбонові лижні палиці та різні прикольні зимові аксесуари", - похвалилася дружина артиста.

У свою чергу Олександр Пономарьов потішив жінку новим мобільним телефоном.

А Сашко-менший отримав купу подарунків

Та найбільше подарунків дісталося Пономарьову-молодшому. Батьки подарували синові іграшковий літак, якому маленький Олександр Олександрович дуже зрадів.

Окрім цього, син Пономарьова знайшов під ялинкою пістолет та батут. Останній був подарований з надією, що Сашко припинить стрибати на ліжках.

А от бабуся з дідусем подарували санчата та конструктор, друзі - дошку для малювання з магнітами, машинки та м'які іграшки.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів