Бектурсунов таки нікого не розбещував? Заява "потерпілої шантажистки"

5 лютого 2009, 12:13

У той час, як сам радник столичного мера Казбек Бектурсунов писав у прокуратурі заяву про загрозу його життю, інший учасник справи теж осторонь не стояв.

Студентка Анастасія Гоженкова, яку свого часу нібито розбещував Бектурсунов, заперечила провину Казбека і звинуватила у всьому свого спільника.

Як стало відомо, Настя зі своїм батьком Геннадієм Гоженковим прийшла у редакцію "Сегодня" і повідомила, що звернулася до прокуратури із заявою.

"Кислов, здійснюючи психологічний тиск, використовував мене для здійснення злочину. Я не підозрювала, що беру участь у вимаганні, і не усвідомлювала, у що втягнена", - повідомила вона у пояснювальній записці газеті.


Нагадаємо, стосовно Гоженкової та Кислова було порушено кримінальну справу за вимагання 250 тисяч доларів у радника мера Бектурсунова.

"Крім того я заявляю, що викладені у деяких ЗМІ дані про факт розбещення малолітньої, який нібито мав місце, не відповідає дійсності", - заявляє Анастасія.

Заява Насті, яку у 14 років нібито розбещував Казбек Бектурсунов

Нагадаємо, за даними газети "Коммерсант-Украина", на допиті затримана Анастасія стверджувала, що Бектурсунов "примусив її до інтимного життя у віці 14 років, і в 15 років вона зробила аборт".

"У моїх свідченнях нічого подібного не було. Хоча Кислов і вимагав, щоб я написала заяву проти Бектурсунова. Деякі співробітники міліції також наполягали на цьому. Але я відмовилася, тому що це неправда!" - йдеться у пояснюваній записці Гоженкової за 5-те лютого 2009-го року.

Студентка пояснює, що звернулася в прокуратуру, бо боїться Кислова і побоюється за свою безпеку, своїх рідних і близьких. А надто, що 4-го лютого Кислова звільнили. За словами дівчини, він відразу почав телефонувати їй та вимагати зустрічі, намагаючись здійснити на неї тиск.

А наостанок Гоженкова наполегливо попросила: "Прошу представників преси не втручатися у хід розслідування і спиратися на достовірну інформацію".

Як зазначає газета, неофіційні джерела у МВС не виключають, що заява батька Насті була зроблена під впливом самого Бектурсунова. Нібито Геннадій Гоженков приходив у редакцію однієї з газет і казав там зовсім інше, але потім змінив свої свідчення на протилежні.

Цікаво, але злі язики з оточення Казбека Бектурсунова кажуть, що раднику Черновецького довелося непогано розщедритися, аби Гоженкова у супроводі батька дійшла до прокуратури і "зняла" з нього звинувачення у розбещенні.

Ілюстрація "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів