"Бабколюбитель" Черновецький сяде на коняку та закликає робити ставки

5 лютого 2009, 16:31

У суботу київський мер Леонід Черновецький осідлає коня та покаже "феєричне шоу" на столичному іподромі під час змагання на Кубок Мера, повідомляє "Інтерфакс".

"У суботу ми проведемо перші ударні перегони. Я сам буду брати участь у них, і мої заступники - це дуже цікаво", - сказав головний "космонавт" столиці.

"Я вас усіх запрошую, це буде дивовижний, справді феєричний захід", - прорекламував перегони "клон Поплавського".

Правда, Черновецький побоюється травмуватися, тому дуже відповідально підійшов до вибору власної конячки.


"... Я оберу спокійного коня, тому що киянам потрібен живий, здоровий, усміхнений мер", - самовпенено сказав "Льоня-Космос".

До речі, щоб сповістити українців про майбутні перегони, Черновецький вигадав розіслати смс-повідомлення, а в них закликати громадян робити ставки.

"Про це дізналися 24 мільйони українців, які мають телефон найвидатнішої компанії Європи - "Київстар", - заявив градоначальник журналістам "Українських новин". Взаємовигідна співпраця, що тут скажеш...

В смс-ках від "Космоса" людям пропонується зробити ставку на удачу й подивитися прямий ефір з іподрому, що буде вестися комунальною телекомпанією "Київ" 7-го лютого. А що, правильно, дай заробити своєму каналу...

"Я думаю, 30% українців зіграють, по гривні хоча б, а це не багато, ні мало - 10 мільйонів гривень дістануться бюджету і пенсіонерам", - одразу підрахував усе кмітливий "бабколюбитель".

А той, хто зробить ставку на переможця, зможе отримати приз у розмірі 100 тисяч доларів від Черновецького.

Мер обере спокійного коня, щоб не дай Боже не травмуватися...

При цьому Черновецький, вірний послідовник свідка у справі по грошовій афері пастора Аделаджі, підкреслив, що, як і раніше, вважає азартні ігри (до яких належать і перегони) не богоугодною справою. Але мер Києва одразу ж додав, що розводити коней і собак - це шляхетно.

До речі, Черновецький не забув і про собачок. Так, з часом на київському іподромі планується проводити перегони серед собак. Хліб забирають, то хоч видовища...

Фото horses.in.ua та з сайту КМДА

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів