Вольнова і Ахат розкручують молодих хлопчиків

11 березня 2009, 15:22
"Матуся фабрикантів" Наталка Могилевська всіма можливими способами просуває своїх підопічних у шоу-бізнес.

Так, цього разу капризна співачка вирішила запросити знаменитих жінок, щоб на їхньому фоні попіарилися її хлопчики - переможці "Фабрики зірок-2" Володимир Дантес та Вадим Олійник.

На пропозицію Могилевською знятися у кліпі дуету погодилися співачка Ассія Ахат, світська левиця Світлана Вольнова, телеведуча та актриса Сніжана Єгорова і видавець Ірина Турбаєвська. Також у зйомках взяли участь дружина режисера відео Жанна Бадоєва та звісно сама Наталка.

Головною задачею жінок було спокусити юних протеже Могилевської. Для цього Ахат та Вольнова разом з іншими жінками зв'язали Дантеса та Олійника і вдягли їм на голови паперові пакети.

Окрім цього за задумкою Алана Бадоєва, запрошені артистки мали грати на музичних інструментах. Так, Єгоровій дісталася барабанна установка, Вольновій - клавішні, Жанна Бадоєва тримала у руках бас-гітару, а Могилевська - акордеон.


Зіркові жінки спокушали юних хлопчиків

Певно, підопічним Наталки дуже подобалася компанія творчих жінок.

"Не дивлячись ні на що, нам з вадимо дуже сподобалася робота. Особлива гра Ассії Ахат! Вона повільно підповзала до нас навколішках і поїдала нас поглядом", - розповів Дантес в інтерв'ю "Бліку".

Однак сама Ахат запевняє, що поводила себе доволі скромно і ображено.

"Я відмовилася від дуже сексуальних моментів, тому що розуміла, що відверті сцени можуть викликати ревнощі у чоловіка", - пояснила скрипалька.

За матеріалами ScreenMedia

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів