Кільчицька бідкається, що стала заробляти менше

8 квітня 2009, 12:57

Прихильниця підборів-пістолетів Ірена Кільчицька розповіла про те, скільки заробила грошей за 2008 рік та чому їх стало менше в порівнянні з минулими роками, пише "Сегодня".

Судячи з декларації за 2008 рік заступниця мера Леоніда Черновецького заробила 435 тисяч 306 гривень.

З них - 135 тисяч 306 гривень - зарплатня, яку Кільчицькій платить "реальний космонавт". Отже виходить, що за місяць роботи у Київській адміністрації жіночка заробляє десь 11 тисяч гривень.

Ще 300 тисяч Ірена Реонольдівна отримала за продане майно. Раніше, соратниця мера розповідала, що їй довелося продати свій "Hummer".


Якщо вірити декларації, то інших прибутків у чорнявої модниці не було. Окрім цього дивує те, що у Кільчицької навіть немає депозиту в банку, через що й жодні проценти їй не "капають".

До речі, у порівнянні з минулими роками, одна з найближчих жінок Черновецького дійсно "збідніла" не на жарт.

Зокрема, згідно декларації за 2005 рік мерська дама мала заробіток більш ніж 2, 5 мільйони гривень. А у декларації за 2006 рік фігурувала сума - 3 мільйони.

Та вже у 2007 році статки Ірени Реонольдівна почали танути: тоді за рік вона заробила трохи більше 1 мільйона.

Кільчицька трошки "обідніла"

За словами Кільчицької, коли вона була віце-президентом банку "Правекс", то заробляла більше ніж в мерії - 100 тисяч гривень на місяць.

Щоправда, не слід думати, що у заступниці "Льоні-Космоса" все так погано з фінансами. Судячи з тої ж таки декларації за 2008 рік у власності Кільчицької значиться земельна ділянка, будинок, дві квартири і три авто - "Bentley Continental GT", "Porche" і "Mercedes".

"Я прибічниця того, щоб все своє майно оформляти на себе. На відміну від більшості політиків", - заявила Ірена Реонольдівна.

А от її шеф та демонстратор спідньої білизни Леонід Черновецький має значно більші статки.

Відповідно з декларацією, минулого року улюбленець бабусь заробив 268 мільйонів 263 тисячі гривень.

З них - 225 тисяч гривень - власне зарплатня градоначальника за рік. Виходить, що за місяця сидіння у кріслі мера Черновецький отримує близько 19 тисяч гривень.

Інші ж задекларовані кошти - це прибуток від продажу "Правекс-Банку" та відсотки з рахунків.

Ще один улюбленець Черновецького-співуна - Олесь Довгий за минулий рік задекларував 2 мільйони 185 тисяч гривень. При цьому, нібито лише від відсотків з депозитів "бажаний наречений" отримав 2 мільйони 50 тисяч гривень.

Фото intv-inter.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів