Пугачова три години провела під землею. ФОТО

28 квітня 2009, 14:03
Алла Пугачова продовжує мандрувати Україною , даючи сольні концерти та відвідуючи найцікавіші місця. Цього разу вона провела три години у шахті на Донбасі.

Нагадаємо, після Києва артистка поїхала у Донецьк. Якщо ж Примадонна подарувала своїм прихильникам пісні, то донеччани приготували зірці екскурсію під землю, пише "Сегодня".

Російська артистка наступного дня після концерту відправилася до шахтарського містечка Соледар, щоб спуститися до соляної шахти.

Біля входу і підземелля Аллу Борисівну з хлібом та сіллю зустрічали гірняки, пише "Комсомольська правда в Україні".

Після теплого вітання, Пугачова у синьому халаті та білій касці спустилася на глибину 300 метрів. Там зірковій гості влаштували багатогодинну екскурсію та показали унікальну печеру заввишки 27 метрів, яка відома своїми акустичними можливостями.


"60 років прожила, але такого ще не бачила", - прокоментувала екскурсію співачка.

Алла Борисівна під враженням від сольової шахти

Загалом же, Примадонна провела під землею три години. За цей час вона встигла послухати 40-хвилинну гру симфонічного оркестру, помолитися за всіх шахтарів і поставити за них свічки у підземному храмі.

А щоб повернутися ще раз до цієї шахти, Алла Борисівна вклала до рук білосніжної скульптури шахтаря 5 російських рублів.

За словами декоратора Бориса Краснова, який супроводжував Пугачову, артистка серйозно задумалася над тим, чи не організувати їй у цій шахті грандіозне підземне шоу.

А поки що, на згадку з собою Примадонна взяла монолітний багато кілограмовий шматок солі та вирізьблену з солі троянду.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів