Знайшовся 25-річний син Майкла Джексона?

22 липня 2009, 17:41

У покійного короля поп-музики Майкла Джексона знайшовся ще один син. За повідомленнями "The Telegraph", у артиста є дорослий син, якого він від усіх приховував. Невідомою дитиною Джексона називають 25-річного Омера Бхатті з Норвегії.

Виявилося, що хлопець був присутнім на церемонії прощання зі співаком, яка відбулася 7-го липня у Лос-Анджелесі. Бхатті весь час сидів у першому ряді поруч з іншими родичами Джексона.

За даними видання, Омер народився у 1984-му році і є первістком Майкла. Матір'ю хлопця стала невідома дівчина з Норвегії, з якою артист провів лише одну ніч. Ці подробиці нібито ще у 2004-му році Джексон розповів своїм друзям.

Вперше Бхатті зустрівся зі своїм зірковим татусем у 1996-му році. До того Омер ріс в Осло з матір'ю, а за ними наглядали спеціально найняті поп-королем люди.


Подейкують, що потім хлопець переїхав жити до Майкла. Зокрема якийсь час вони разом проживали на каліфорнійському ранчо співака Neverland.

Окрім цього "The Telegraph" запевняє, що старший син Джексона неодноразово з'являвся з ним на людях та навіть брав участь у виступах артиста. На підтвердження видання говорить про існування відеозапису з домашнього архіву Майкла

На відео, зробленого під час святкування Різдва, поряд з Джексоном знаходиться підліток років 14.

До того Бхатті нібито був присутнім на святкуванні 44-річчя співака у 2003-му році.

Майкл Джексон з Омером Бхатті (ліворуч)

За чутками, Омер планує довести, що він є сином покійного Майкла Джексона. Для цього хлопець проведе ДНК-тест. Однак офіційних коментарів від Бхатті немає.

Наразі хлопець живе у США і займається музикою, віддаючи перевагу стилям реп та хіп-хоп. Омер виступає під сценічним псевдонімом O-Bee.

Мати та вітчим хлопця живуть у Норвегії. Вони так само, як і син, не підтверджують, але й не спростовують інформацію, яка з'явилася у ЗМІ.

"Думайте, як хочете. Я не хочу це обговорювати", - заявив вітчим Омера журналістам "The Sun".

Чоловік відзачив, що ані він, ані його дружина не збиралися розповідати про справжнього батька їхнього сина.

"Я сказав дружині: "Почекай, поки преса сама все рознюхає. Це не така вже й проста справа", - додав вітчим Бхатті.

Нагадаємо, за офіційною версією, у Майкла Джексона є троє дітей: 12-річний Принц Майкл-молодший, 11-річна Періс Майкл Кетрін та 7-річний Принц Майкл II.

Фото tv2underholdning.no

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів