Шарапова обійшла Пугачову, Собчак та Білана

28 липня 2009, 12:17

Виявляється, російська тенісистка Марія Шарапова заробляє більше за всіх своїх зіркових співвітчизників.

Російська версія економічного видання "Forbes" вирішило подивитися вміст гаманців вітчизняних знаменитостей, пише "Дни.ру".

Рейтинг складався з урахуванням річних статків зірки. Та гроші не були вирішальним фактором, бо також до уваги бралася популярність публічного персонажу, зацікавленість ним ЗМІ та публіки. Від сукупності цих складових і залежало на якій позицій опинилася зірка.

За даними експертів, за останній рік найбільше до своєї кишені вдалося покласти тенісистці Марії Шараповій. Так, статки спортсменки оцінили у 22 мільйони доларів.


Слідом за Шараповою опинився весь російський "Comedy Club". Статок гумористів складає 8,3 мільйони доларів.

Третю сходинку експерти віддали нападнику футбольної збірної Росії Андрію Аршавіну з 7,2 мільйонами.

На четвертій позиції опинилася Примадонна естради Алла Пугачова. Завдяки своїй заяви про завершення кар'єри статки артистки підскочили вгору. Тож за рік Пугачова збагатилася на 3,7 мільйони доларів.

Слідом за співчкою йде ще один представник спорту - зірка НХЛ Олександр Овєчкин. За 12 місяців хокеїст заробив 12 мільйонів.

Шарапова посіла найвищу сходинку, обійшовши всіх російських занменитостей

На шостому місці розмістилася головна білявка російського шоу-бізнесу Ксюша Собчак. Щоправда, заробіток теледіви у порівнянні з попередніми зірками доволі скромний - лише 1,2 мільйони доларів.

Не оібйшовся цьогорічний рейтинг без Діми Білана. За підрахунками, артист заробив 3,6 мільйони доларів. А от екс-коханий Пугачової Філіп Кіркоров та нинішній кавалер Максим Галкін за останні 12 місяців отримали по 3 мільйони.

Цього року до рейтингу увірвалася молода дівоча поп-команда "Ранетки". На їхньому рахунку за рік осіло 1,2 мільйони доларів. А нещодавно "Ранетки" виступали на розігріві у самої Брітні Спірз.

Також до рейтингу найбагатших російських знаменитостей потрапили: акторка Анастасія Заворотнюк (15 місце і 500 тисяч доларів), співак та продюсер Олександр Цекало (29 місце, 1,4 мільйони), екс-президент СРСР Михайло Горбачов (45 місце, 1 мільйон), співак Валерій Леонтьєв (35 місце, 2,3 мільйони), актор Гоша Куценко (32 місце, 1,6 мільйони) та багато інших.

Фото з livesport.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів