Кум Майкла Джексона претендує на його дочку?

10 серпня 2009, 11:15

Давній друг поп-короля Майкла Джексона претендує на одного з його дітей. Зірка фільмів "Принц і жебрак" та "451 по Фаренгейту" Марк Лестер заявляє, що 11-річна Періс Джексон - насправді його дочка.

Про це пише "The New York Daily News".

"Я дав Майклові свою сперму, щоб він міг мати дітей, і я вірю, що Періс - моя дочка", - сказав Лестер, який зіграв Олівера Твіста у стрічці 1967-го року "Олівер".

51-річний актор розповів британським "News of the World", що 13 років тому він надав своє сім‘я співаку у лондонській клініці. За словами актора, Майкл тоді був одружений з Деббі Роу.


Актор Марк Лестер каже, що Періс Джексон - його дочка

Лестер впевнений у своєму батьківстві, оскільки вважає, що Періс Джексон зовні надзвичайно схожа на його 15-річну дочку Герріет. Нині Марк хоче пройти тест на батьківство.

Актор також зазначив, що заговорив про своє батьківство, оскільки турбується про добробут дітей свого друга. Лестер і Джексон товаришували протягом понад 25 років.

"Я справді хочу продовжувати спілкуватися з цими дітьми і відчуваю, що зараз це - єдиний спосіб забезпечити наше спілкування", - відзначив він.

Цікаво, що, згідно з анонімними джерелами таблоїда "People", Марк Лестер не робив подібних заяв і не стверджував, що є батьком дочки Джексона. Як пише "People", преса просто-напросто викривила слова британської зірки.

Як відомо, у 2003-му році Марк Лестер став хрещеним батьком усіх трьох дітей Джексона: 12-річного Принца Майкла-молодшого, 11-річної Періс Майкл Кетрін та 7-річного Принца Майкла Другого.

Фото Reuters та http://pierrehale.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів