Заворотнюк забруднила Ялту на 40 тисяч доларів

28 вересня 2009, 14:03
Російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка "програла битву" за набережну Ялти , досі не розплатилася з будівельниками ковзанки "Ялта-ICE" й має заплатити штраф за забруднення території Криму.

Днями кримські екологи офіційно наклали штраф "няню Віку" та її чоловіка фігурист Петра Чернишова (за документами саме він є генеральним директором підприємства "Ялта-ICE") у розмірі 40 тисяч доларів, повідомляє "Комсомольская правда".

Саме на таку суму, на думку борців за чистоту природи, ковзанка Заворотнюк нанесла шкоду унікальній природі Криму.

Зокрема, у Чорне море зливали шкідливий фреон з ковзанки акторки.

Окрім цього, влада Ялти постановила, що Заворотнюк за свої кошти має оплатити ремонт набережної. Адже під час будівництва ковзанки було зроблено чотири великі дірки в асфальті набережної Ялти.


Однак це ще не все, що має зробити зірка "Моє прекрасної няні". Виявляється актриса заборгувала будівельникам майже 100 тисяч доларів.

Заворотнюк заборгувала купу грошей?

"З нами вона розрахувалася повністю. У нас все просто - спочатку гроші, а потім підключення. А от тим київським фірмам, які збирали там конструкції, встановлювали освітлення, дійсно не пощастило. Хто з ними розрахується - питання", - розповів представник кримських енергетиків.

Подейкують, що Заворотнюк стала на принцип, мовляв раз ковзанку розібрали, то нехай будівельникам платить мерія Ялти.

"Покривати ці видатки з бюджету - самогубство. Це кримінальна справа. Жодна гривня не може піти наліво, все розписується строго по статтям видатків. Контрольно-ревізійне управління нас перевіряє регулярно, і на такий крок депутати не підуть", - пояснив заступник голови планово-бюджетного комітету міської ради Ялти Олександр Барановський.

Нагадаємо, на початку вересня розгорівся конфлікт між Анастасією Заворотнюк та віце-мером Києва Євгеном Червоненком. Основною причиною непорозуміння стала набережна Ялти на якій і акторка і політик проводили свої проекти - Заворотнюк з ковзанкою, а Червоненко з "Prime Yalta Rally 2009".

Фото "Кинопоиска"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів