Орбакайте відмовилась провідати хворого сина

29 вересня 2009, 12:05
Співачка Крістіна Орбакайте відмовилась приїхати до хворого сина, який перебуває у будинку її екс-чоловіка Руслана Байсарова, повідомляє " Московский комсомолец ".

За словами чеченського бізнесмена, він запрошував артистку провідати Дені. Однак Крістіна відмовилась. Мовляв, не хоче бути в домі у колишнього.

"Руслан, у свою чергу, запрошував Орбакайте до себе до дому побачитись з хлопчиком, адже Дені почувався не надто добре, пересувався на милицях. Але Крістіна сказала, що має намір зустрічатися лише на своїй території", - розповів адвокат Байсарова.

Орбакайте відмовилась приїхати до сина

Раніше Орбакайте неодноразово говорила, що екс-чоловік не дає їй бачитись з Дені. Лише зрідка співачка може повторити з сином по телефону.

До речі, нещодавно онук Примадонни отримав серйозну травму під час гри у футбол. Дені наклали гіпс й звільнили від відвідування школи до 30 вересня.


Нагадаємо, й досі Крістіна Орбакайте та Руслан Байсаров не можуть домовитися, з ким має жити їхній син Дені. Натомість артистrа та бізнесмен оприлюднюють все нові подробиці свого спільного життя.

Фото "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів