Мадонна вирішила познайомитися з майбутньою свекрухою

10 листопада 2009, 14:22
Американська поп-діва Мадонна найближчим часом вирушить до Бразилії, щоб познайомитися з матір'ю свого нинішнього кавалера Хесуса , повідомляє " The Sun ".

За словами друзів пари, розлучена артистка дійсно сильно любить свого 23-річного бойфренда. Тому Мадонна й вирішила налагодити стосунки з його матір'ю.

"Він (Хесус) хоче одружитися і хоче, щоб його сприймали всерйоз. Вона (Мадонна) не хоче втратити Хесуса і вважає, що візит до його батьків - це спосіб показати серйозність їхніх стосунків", - додало джерело.

Щоправда, 51-річна Мадонна хвилюється, адже її майбутня свекруха - перукар Крістіане Реґіна да Сільва - молодша за співачку аж на 15 років.

Справа у тому, що мати Хесуса народила сина, коли їй було лише 13 років.


Хесус (ліворуч) познаомить Мадонну зі своїми рідними

Найближчим часом артистка має отримати бразильську візу та поїде знайомитися з батьками Хесуса.

Нагадаємо, не так давно Мадонна заявляла, що скоріше кинеться під потяг, ніж знову вийде заміж. Натомість, друзі співачки запевняють, що весіллю поп-діви та манекенника Хесуса бути.

Ну а поки Мадонна продовжує займатися своєю кар'єрою. Зокрема, співачка стала новим обличчям модного бренду "Dolce & Gabbana", пише "People".

Минуло тижня вже відбулася фотосесія за участю Мардж. Таким чином артистка прикрашатиме рекламну кампанія весняно-літньої колекції бренду.

Фото "FlyNetOnline"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів