Тимошенко пішла на "Євробачення"

17 листопада 2009, 09:02

У понеділок у київському Українському домі попри всі епідемії та карантини пройшла офіційна церемонія відкриття дитячого "Євробачення-2009".

Цікаво, що на подію завітала "добра тітонька" прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Я переконана, що саме тут починається ваше велике зіркове життя", - сказала Юлія Володимирівна дітям, пише "ТСН".

Тимошенко різко полюбила "Євробачення", особливо дитяче

"Я знаю, що в Україну, у Київ кожен з вас приїхав зі своєю мрією, з мрією на перемогу, з мрією підкорити не лише Україну і дитяче "Євробачення", а й підкорити світ. І я точно знаю, що мрії збуваються, і я вам, у першу чергу, хочу цього побажати", - сказала Тимошенко учасникам дитячих пісенних змагань.


Нагадаємо, на цьогорічному "Євробаченні" можна буде побачити й почути представників 13 країн: Швеції, України, Росії, Вірменії, Румунії, Сербії, Грузії, Нідерландів, Кіпру, Мальти, Бельгії, Македонії і Білорусі.

Фінал конкурсу відбудеться 21-го листопада у столичному Палаці спорту. А однією з ведучих вечора стане срібний призер дорослого "Євробачення-2008" Ані Лорак.

Україну на конкурсі представляє маленький Андранік Алексанян

Також стало відомо, що за результатами жеребкування на сцену першою вийде маленька співачка зі Швеції - Мімі Санден. А закривати церемонію буде представниця Македонії Сара Марковська.

Від України співатиме 11-річний Андранік Алексанян з Хмельницької області. Хлопчик вийде під №10 і виконає пісню "Три тополі, три сурми".

Нагадаємо, минулого року на дитячому "Євробаченні" переміг грузинський колектив "Bzikebi" ("Оси"). Вони і вручать переможцю цьогорічного конкурсу приз вагою у півтора кіло та заввишки 35 сантиметрів, виготовлений за мотивами твору Марії Приймаченко "Карусель життя", пише "Газета по-киевски".

Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів