Мерайя Кері обрала імена для майбутніх дітей

3 червня 2010, 17:12

Співачка Мерайя Кері із чоловіком вже визначилися з іменами своїх майбутніх нащадків. Про це розповів коханий зірки Нік Кеннон слухачам радіо-шоу, повідомляє "People".

"Ми назвемо усіх наших дітей Мерайями, байдуже, хлопці то будуть, чи дівчата... Мерайя №1, Бой (Хлопчик) Мерайя, Мен (Чоловік) Мерайя, Толл (Висока) Мерайя. Це буде дім сповнений людей на ім'я Мерайя", - розповів Кеннон.

"Ми будемо, як Джордж Формен", - сказав він, маючи на увазі славнозвісного боксера, що всіх своїх п'ятьох синів назвав Джордж.

Сама ж співачка наразі не готова підтверджувати або спростовувати нещодавні чутки щодо своєї вагітності.


"Я впевнений, що, коли моя дружина буде готова робити якісь заяви, це не будуть спершу ЗМІ, широкий загал. Спершу вона скаже своїй родині, скаже своїм друзям, і тоді, знаєте, коли вона буде готова поділитися із рештою світу... тоді вона дасть знати усім", - пообіцяв Нік.

Зі слів "триразового" чоловіка артистки, найчастіше йому ставлять питання саме про плани щодо дітей

"Не можна сказати: добре, наступного тижня, у четвер, четвертого числа, ми збираємося це зробити, й плануємо дитину. Знаєте, треба лишити усе це Богові. Це у Божих руках. Тож, коли це станеться, то станеться, і ми будемо щасливі", - відказав Кеннон.

Нагадаємо, чергову хвилю пліток щодо вагітності 40-річної співачки викликала її раптова відмова від участі у новому фільмі.

Фото з офіційного сайту Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів